Jste zde

Domů » Salzburger Sportwelt Amadé

Zimní dovolená ve Flachau

Zimní dovolená ve Flachau

Horské městečko Flachau v Salcbursku má 2 500 obyvatel a leží v nadmořské výšce 925 m.n.m. Kromě výborných sportovních možností nabízí kompletní turistickou infrastrukturu – je zde velké množství kvalitních hotelů, penzionů a apartmánů, nejrůznější obchody a restaurace.

V zimní sezóně mohou lyžaři a snowboardisté vyrazit na perfektně upravené sjezdovky. Lyžování v nádherné horské krajině pod modrým nebem a se sluníčkem v zádech je opravdovým požitkem. Na své si zde přijdou také běžkaři, pravidelně je zde pro ně upravováno mnoho kilometrů běžkařských tras. Zajímavou zimní aktivitou je putování na sněžnicích a legraci jistě zažijete na 4 km dlouhé sáňkařské dráze.
Po sportovním dni můžete strávit příjemný večer v některé z horských chat nebo restaurací.

Lyžařské středisko Flachau se nachází ve výšce 650 – 2 000 m.n.m. Nabízí přes 100 km sjezdovek, (11 km černých, 74 km červených a 26 km modrých), 19 lyžařských vleků, 18 sedačkových a 8 kabinkových lanovek. Pro běžkaře je připraveno celkem 40 km stop, z toho 10 km těžkých, 15 km středně těžkých a 15 km nenáročných. Pro milovníky snowboardingu je vybudován také snowpark.

Zimní dovolená ve Flachau