Jste zde

Domů » Léto

Letní akce 2015

Race the Skywalk

Termín: 25. července 2015

Místo: Ramsau am Dachstein

Populární běh po lezecké zajištěné stezce přes vyhlídkovou plošinu Skywalk se bude konat v sobotu 25. července 2015. Vrcholoví sportovci z různých odvětví sportu budou měřit své síly při závodě Race the Skywalk o titul "Mistra Skywalk".

Velký dětský festival

Termín: 26. července 2015

Místo: chata Gamskogelhütte, Zauchensee

Dětský festival u horské chaty Gamskogelhütte se bude konat 26.7. 2015 v Zauchensee. Na děti bude čekat mnoho překvapení kolem chaty a na dobrodružném hřišti "Weltcup der Tiere".

Symphony Jam Session Weekend

Termín: 1. - 2. srpna 2015

Místo: Bikepark Wagrain, lanovka Flying Mozart

První srpnový víkend 2015 se v Mountain Bike Parku Wagrain bude opět konat legendární "Symphony Jam Weekend". Takže nasednout na kola ... a jedeme !!!

Bike Night Flachau 2015

Termín: 8. - 9. srpna 2015

Místo: Flachau

Od 8. do 9. srpna se bude již poopáté konat akce Bike Night Flachau. Rok co rok se těší závodníci na horských kolech na tyto stále více populární závody, protože kombinace umělého osvětlení, náročné okružní trasy, obtížných downhill pasáží a skvělé párty atmosféry je unikátní v celém Rakousku. Druhý den je věnován bikovému mládí: v 10:30 hodin začíná Kids Race.

Cesta za západem slunce

Termín: 18. srpna 2015

Místo: Fulseck

Při tomto výletě zažijete jedinečnou atmosféru, kdy se do měkkého světla večerního slunce noří jedinečné panorama rakouských hor. Výletem vás provede ranger Národního parku Naglmayr Hans. Zvláštní jízda lanovkou Gipfelbahn Fulseck se uskuteční v 18.00 hodin.

Zahájení dožínek

Termín: 30. srpna 2015

Místo: Místní centrum Hüttschlag

Po společné procházce kostelem bude oficiálně zahájen v rakouském údolí Großarltal selský podzim. Bude doprovázen stylovou živou kapelou, delikatesami z regionu a trhem místních zemědělců.

15. Ramsauer Hofwanderung

Termín: 6. září 2015

Místo: Ramsau am Dachstein

Již popatnácté se bude konat populární hudební a kulinářská akce Hofwanderung. Místní farmářky organizují tuto pěší vycházku z farmy na farmu, které se každý rok účastní kolem 200 hostů a místních.

U usedlostí Walcherhof, Ramsbergerhof a Ederhof jsou zastávky, stejně jako u Ramsauer Tenne. U jídlo s tradičními pochoutkami bude jako vždy dobře postaráno. Podávat se budou typické koblihy, Schott‘n, Bratl, Miasl a další delikatesy, které jen zřídka najdete na jídelních lístcích restaurací.

Chata Gamskogelhütte, Zauchensee
Autor: FotoLuik

Místo

Bikepark Wagrain, lanovka Flying Mozart 47° 20' 1.6224" N, 13° 18' 30.4236" E
Location