Jste zde

Domů » Zima

Akce v únoru 2014

Lyžařské středsko Schladming
Autor: nonanet

Königstage

Termín: 1. - 2. února 2014

Místo: Mühlbach, skiareál Hochkönig ve Ski Amadé

Všichni přátelé zimního období se mohou v únoru 2014 těšit na jedinečný zážitek podél lyžařského okruhu Königstour (Mühlbach - Dienten - Maria Alm): Hochkönig Königstage.

Působivé sněhové sochy, lyžaři z nostalgické minulosti a živé hudební kapely na mnoha horských chatách, to vše vdechne zdejším nekonečným sjezdovkám v rámci Königstour starým legendám nový život.

Na programu budou také doprovodné akce jako třeba Ski-Check zdarma, testování lyží Atomic Skitest, Park Festival v Kings Parku, Race Training s profesionály ze Schild Racing Teamu, freeride workshopy s Alpskou lyžařskou školou Markus Hirnböck nebo zvláštní ceny za soukromé hodiny v lyžařských školách.

Art on Snow

Termín: 1. - 7. února 2014

Místo: Bad Gastein, Bad Hofgastein a Dorfgastein

Zimní festival Art on Snow se bude v údolí Gasteiner Tal konat samozřejmě i v roce 2014. Od 1. až do 7. února zde bude opět k vidění působivé umění ve sněhu.

Art on Snow nabízí umělcům ze sub- a boardsportovní kultury, tzv. "Board Rider Artistům“, představit široké veřejnosti jakousi společnou platformu, aby tímto způsobem seznámili zájemce se svými díly.

Jedinečnost a inovativnost umění na sněhu spočívá především ve výběru místa k prezentaci a ve veřejnosti, která se o takovéto umění zajímá. Tento zajímavý typ umění je tedy v tomto případě prezentován v jedinečném prostředí.

Cílem akce Art on Snow je představit umění boarderské sportovní scény, a to přímo v jedinečném prostředí zimních sportů.

Lyžařská a freestylová show

Termín: 4. února 2014

Místo: Grossarl

4. února 2014 se bude v Grossarlu konat velká lyžařská a freestylová show s jízdou se zapálenými pochodněmi, ohňostrojem, diskotékou na sněhu a se sněhovým barem.

Tradition of Snow

Místo: Hauser Kaibling ve Ski Amadé

Termíny: Vždy v pondělí 3. 2., 10. 2., 17.2., 24.2. a 3.3. 2014

Lyžařská show "Tradition of Snow" se koná během zimní sezóny vždy od 20:15 hodin, v cílovém prostoru lyžařského stadionu Hauser Kaiblingu. Nostalgičtí lyžaři a lyžařská a snowboardová škola Haus im Ennstal předvedou během necelé hodiny, jak v posledních desetiletích rozvíjel lyžařský sport.

Bližší informace získáte u Tourismusverbandu Haus/Aich/Gössenberg;

Snow Speed ​​Hill

Termín: 21. února 2014

Místo: Reiteralm

V pátek 21. února 2014 se bude konat na sjezdovce "Finale Grande" již 6. ročník podniku Snow Speed ​​Hill. Motoristická podívaná na úpatí Reiteralmu bývá vždy v zimě vrcholem v kalendáři rakouské scény motokrosu, endura a skidoo.

Lyžařská show

Místo: Planai ve Ski Amadé

Termíny: Neděle 2.2., 16.2., 2.3. a 16.3. 2014

K uvítání hostů z celého světa připravil Schladming - Rohrmoos impozantní welcome show, a sice v cílovém prostoru slavné Planaie, vždy od 20:00 hodin. Hudbu, show a akci zažijete s instruktory lyžování a snowboardingu, a s mnoha dalšími aktéry.

Vstupné je zdarma, program je ukončen působivým ohňostrojem! Další informace získáte v Tourismusverbandu Schladming - Rohrmoos.

Reiteralm - sjezdovka Finale Grande
Autor: nonanet

Místo

Mühlbach am Hochkönig 47° 22' 47.3268" N, 13° 6' 32.3856" E
Location