Jste zde

Domů » Gasteiner Tal

Zimní dovolená v Bad Gasteinu

Lázeňské město Bad Gastein se nachází v nadmořské výšce 1002 m, jižním směrem od města Salcburk, v horní části údolí Gastein. Nabízí mnoho možností k ubytování, jako jsou například hotely a prázdninové apartmány. Nabízí také ideální prázdninovou nabídku, výběr různých rekreačních aktivit a programů je opravdu velký a zimní dovolená se proto stane jistě nezapomenutelným zážitkem.

K lyžařské oblasti v údolí Gastein patří lyžařská střediska Dorfgastein, Bad Hofgastein, Bad Gastein a Grossarl. K dispozici je návštěvníkům asi 200 km sjezdovek a několik desítek kabinkových a sedačkových lanovek a lyžařských vleků. Také snowboardisté zde najdou ideální podmínky, v nabídce je i velké množství lyžařských a snowboardových škol.

Běžkařům jsou k dispozici dobře udržované běžkařské trasy v údolí Gastein. Jejich celková délka o více než 100 kilometrech zaručuje bohatou obměnu při lyžařské dovolené.

Pokud máte rádi bruslení, sáňkování nebo curling, tak i při těchto aktivitách se zde vyřádíte. Zajímavé jsou také světově proslulé prameny a léčebné termální lázně Gastein. K dispozici je 18 radioaktivních termálních pramenů o teplotě až 47° C.