Jste zde

Domů » Zima

Stoderzinken - dětský svět

Stoderzinken - pohádková postavička

Stoderzinkenský dětský sněhový svět je umístěn na slunném místě, kde je přírodní sněhová pokrývka ve výšce 1700 m nad mořem. Prostřednictvím her se sníh stane velkým přítelem dětí a den na lyžích pak nezapomenutelným zážitkem.

Letos zde přibylo také několik novinek. Lyžařské trasy v kouzelném světě pohádek a zvířátek, kolem níž uvidí děti krásné, ručně vyrobené postavičky na slunné straně údolí Ennsu.

Trať s vlnami, sněhový tunel, lanový a talířový vlek, kouzelný koberec, bobová dráha, snowtubing, a mnoho dalšího. Zatímco rodiče si užívají lyžování, zimní turistiky nebo jen tak odpočívají v horských chatách, děti se tu učí lyžovat.

Všechny děti mohou využívat "Schneeland" zdarma (včetně kouzelného koberce a vleku). Děti za poplatek můžete svěřit do odborné péče lyžařské školy, kde se budou učit pod dohledem lyžařských instruktorů.
Pro všechny děti, které mají zaplacenou výuku, se nabízí zdarma kyvadlový autobus z místa ubytování do lyžařské školy a zpět.

Kromě správné techniky jízdy se malí lyžaři učí základním povinnostem bezpečného lyžování. Aby byla opravdu zajištěna maximální bezpečnost malých "profesionálů", dostane tady navíc ještě každé dítě, jakožto účastník lyžařského kurzu, zdarma lyžařskou helmu.