Jste zde

Domů » Ubytování

Penzion Jagdhof, St. Johann im Pongau

Rakouský penzion Jagdhof, St. Johann

Pension Jagdhof leží na klidném místě, přesto je centrálně položen mezi vstupem do Ski Amadé a městečkem St. Johann im Pongau. Nejbližší lyžařský vlek a sjezdovka jsou vzdáleny necelé 2 km. Hned vedle domu je zastávka skibusu a vedou zde běžkařské a turistické trasy.

Rodinně vedený penzion je vybaven recepcí, snídaňovou místností, společenskou místností, lyžárnou, WLAN připojením. Kryté parkování v ceně.
Za poplatek je k dispozici metací dráha, billiard, stolní fotbal, wellness relaxační prostory se saunou, parní lázní, odpočinkovou místností a whirlpool.

Příjemně zařízené pokoje jsou se sprchou, WC, kabelovou televizí a balkonem.
Apartmány mají kuchyňský koutek nebo kuchyni (el.sporák, kávovar, lednice), kabelovou televize, jídelní koutek, šatnu, sprchu a WC.

Dvoupokojový apartmán pro 2 osoby (cca 25 m2): Kuchyň s obývacím koutem, 1 dvoulůžkový pokoj, balkon.
Dvoupokojový apartmán pro 3 osoby (cca 32 m2): Kuchyň s obývacím koutem, 1 třílůžkový pokoj, některé mají balkon.
Třípokojový apartmán pro 5 osob (cca 44 m2): Kuchyň s obývacím a sedacím koutem, 1 dvoulůžkový pokoj, 1 třílůžkový pokoj, balkon.
Pětipokojové patro pro 8 osob (cca 94 m2): Kuchyň se sedacím koutem, předsíň, obývací pokoj, 1 dvoulůžkový pokoj, 2 třílůžkové pokoje, 3x televize, 3x sprcha, WC, balkon, mansarda.

Na místě se platí pobytová taxa cca 1 euro os./den od 15 let, v ceně pronájmu je el.energie, voda, topení, závěrečný úklid, ložní prádlo.

Stravování: Snídaně pro hosty v apartmánech jsou na objednávku.

(údaje jsou z roku 2010)

Komentáře

Dovolená se nám líbila. Ubytování bylo příjemné, večer byl klid. Často jsme využívali krásnou saunu. Pěkná byla běžkařská dráha přímo u domu.