Jste zde

Domů » Ubytování

Penzion Emmy, Flachau

Rakouský penzion Emmy

Penzion Emmy je depandancí sousedního hotelu Reslwirt, vzdáleného asi 20 metrů. Nachází se v centru Flachau, kde jsou možnosti nakupování a zábavy. Lyžařský vlek a sjezdovka se nacházejí přímo před domem. Zastávka skibusu, který vás zaveze do blízkého lyžařského střediska, se nachází v bezprostřední blízkosti.

K zařízení penzionu patří 9 pokojů, hosté mohou využívat všechna zařízení a služby hotelu Reslwirt. K tomu patří příjemná přijímací hala s recepcí, výtah, bar, útulná hospůdka, restaurace se zimní zahradou, á-la-carte restaurace a vinný sklep, dětská herna a kino, parkoviště před hotelem zdarma.

Wellness centrum v hotelu (každodenní využití v ceně) nabízí parní lázně, finskou saunu, bylinkovou saunu, brouzdaliště, masážní sprchy a odpočinkovou místnost s vodními postelemi. Za poplatek jsou v nabídce masáže, kosmetické procedury a solárium.

K vybavení vkusně zařízených pokojů (cca 20 m2) patří vana nebo sprcha a WC, kabelová televize s integrovaným rádiem, telefon, fén, sejf a balkón.

Stravování: Snídaně formou bufetu s bio-koutkem.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský penzion Emmy - ubytování