Jste zde

Domů » Ubytování

Penzion Annerlhof, Maria Alm

Rakouský penzion Annerlhof, Maria Alm

Penzion Annerlhof leží na okraji města Maria Alm, na klidném místě, k centru je to asi 700 metrů. Nejbližší lyžařský vlek Abergbahn je vzdálen cca 1 km, běžkařská stopa 50 m, zastávka skibusu 80 m.

Rodinně vedený dům nabízí 12 pokojů pro nekuřáky, vhodných i pro alergiky, restauraci s krbem, bar, knihovnu, WLAN připojení, lyžárnu se sušárnou lyžařských bot. Parkování je u penzionu zdarma.
V ceně ubytování je také nabídka wellness - 3 x týdně sauna, 1 x týdně infračervená kabina. Za poplatek solná koupel s himálajskou krystalickou solí v dřevěném sudu. Na místě si můžete zaké objednat jízdu na saních, tažených koňským spřežením.

Pokoje jsou vybaveny sprchou/WC, TV, telefonem, internetovým připojením zdarma, některé jsou s balkonem. V nabídce jsou také rodinné pokoje.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet s biokoutkem, večeře výběr z menu o 3 chodech se salátovým bufetem, denně 15.30 - 17 hodin lyžařská svačinka.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský penzion Annerlhof - možnost ubytování

Komentáře

Hned bychom se sem opět rádi vrátili. Zastávka skibusu je 50 metrů od domu, centrum asi 0,5 km. Vše bylo v naprostém pořádku, pokoje s televizí s plochou obrazovkou, servis perfektní. Jídlo velmi dobré a bohaté.