Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Urslauerhof, Maria Alm

Rakouský Maria Alm s hotelem Urslauerhof

Hotel Urslauerhof leží na klidném, panoramatickém místě na okraji lesa, uprostřed horského světa Hochkönig. Centrum města Maria Alm je vzdálené 150 metrů.

Rodinný hotel má příjemnou a romantickou atmosféru, recepci, společenské místnosti, zimní zahradu, dětskou hernu, wellness a útulné restaurace. Parkoviště je přímo u domu zdarma, podzemní garáž stojí cca 7 euro/den.

Sport: bez poplatku fitness, krytý bazén.
Wellness: bez poplatku nově vybavená wellness-oáza s panoramatickým krytým bazénem se spojením do vyhřívaného venkovního bazénu, vyhřívaná lehátka, finská sauna, tepidarium, parní lázeň, whirl-vana, odpočinková místnost a infračervená kabina. Za poplatek jsou masáže, manikúra, pedikúra, koupele, solárium.

Všechny pokoje jsou nově zrenovované a mají vanu nebo sprchu s WC, fén, televizi, rádio, telefon, připojení k internetu, sejf a balkon. Dětská postýlka je zdarma a na objednávku.

Stravování: polopenze – snídaňový bufet, denně odpolední wellness-svačina (15:30-16:30), večeře menu o 4 chodech (možno i vegetariánská strava) s předkrmovým a salátovým bufetem nebo tématickým bufetem.

(údaje jsou z roku 2010)

Maria Alm s hotelem Urslauerhof - ubytování

Komentáře

Krásná lyžařská dovolená v optimální vzdálenosti k vlekům.