Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Unterhof, Filzmoos

Rakouský hotel Unterhof v zimě

Hotel Unterhof se nachází na okraji obce Filzmoos, cca 500 m od centra, kde naleznete několik restaurací a kaváren. Nejbližší lyžařský vlek je ve vzdálenosti asi 100 m od hotelu, zastávka skibusu se nachází v centru obce. Běžkařské stopy vedou přímo před domem.

Rodinně vedený hotel Unterhof disponuje celkem 50 pokoji, k jeho zařízení dále patří přátelsky působící přijímací místnost s recepcí a sejfem, výtah, jídelna, bar, hospůdka a dětská herna. Parkování je u hotelu zdarma, v garáži za poplatek cca 10 euro na den (platba na místě).

V ceně ubytování je posilovna, zapůjčení holí na nordic walking, využití wellness centra s krytým bazénem, 2 saunami a odpočívárnou. Za poplatek jsou masáže, koupele a zábaly, kosmetické služby, hotelový program jako např. noční sáňkování.

Komfortně zařízené pokoje "Rossbrand" (cca 25 m2) jsou vybavené vanou nebo sprchou a WC, fénem, županem, WLAN, telefonem, sejfem, kabelovou televizí, rádiem, minibarem (za poplatek) a balkónem.
Pokoje "Kleinberg" mají stejné vybavení, ale jsou větší (cca 30 m2) a je v nich také možnost přistýlky.
Dětské postýlky jsou k dispozici po předchozí domluvě zdarma.

Stravování: Polopenze - přípitek na přivítanou, sídaně formou bufetu, odpolední lyžařská svačina, večerní menu o 4 chodech (na výběr jsou 3 hlavní chody) se salátovým bufetem, tématické večery s mezinárodním předkrmovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Unterhof - ubytování

Místo

Hotel Unterhof 47° 25' 57.9396" N, 13° 30' 44.2152" E
Location