Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Tirolerhof, Flachau

Rakouský hotel Tirolerhof v zimě

Hotel Tirolerhof se nachází asi 5 minut od centra Flachau, přímo u dolní stanice lanovky do skiareálu. Běžkařské stopy i zastávka skibusu se nacházejí přímo před hotelem, městečko Radstadt je vzdálené cca 12 km.

Rodinně vedený hotel je vybaven recepcí, hotelovým barem, nekuřáckou jídelnou, zimní zahradou, hospůdkou s krbem, á-la-carte restaurací a pračkou (za poplatek).
Pro malé hosty jsou k dispozici dětské židle a chůvičky, přebalovací pult, prostorná dětská herna s kinem, knihovna, stolní fotbal, skluzavka. 3x týdně hotel pořádá dětský animační program, za poplatek je možné hlídání dětí.

V ceně ubytování je hotelové wellness, kde najdete panoramatický krytý bazén, saunu, brouzdaliště, infračervenou kabinu a parní lázně. Za poplatek je solárium, masážní křesla, whirlpool, kosmetické procedury a masáže.

Pokoje jsou vybavené telefonem, kabelovou televizí, rádiem, sejfem, fénem, sprchou a WC, balkónem. Rodinné pokoje mají podobné vybavení, ale jsou o něco větší.
Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Stravování: Polopenze - bohatý snídaňový bufet s bio-koutkem, večeře výběr z menu o 4 chodech se salátovým bufetem, každou sobotu se koná večeře při svíčkách. Pro děti se nabízí speciální dětské menu.

(údaje jsou z roku 2010)

Wellness centrum v hotelu Tirolerhof
Rakouský hotel Tirolerhof - možnost ubytování

Komentáře

S hotelem jsme byli velmi spokojeni. Kdykoli bychom zde strávili dovolenou znovu. Hotel je optimální pro rodiny s dětmi od 3 let. Hotel tvoří 3 domy, které mají průchod. Ten se nám velmi líbil, bylo zde například dětské hřiště, dětské kino, posilovna, vinný sklep, saunová oáza, dětský animační program.