Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Tauernhof, Grossarl

Rakouský hotel Tauernhof, Grossarl

Hotel Tauernhof leží na klidném místě obce Grossarl, v přímé blízkosti lyžařského areálu Grossarl-Dorfgastein. Leží jen 300 m od lyžařských vleků a během několika málo minut jste tak na sjezdovkách. Při dobrých sněhových podmínkách je možný sjezd na lyžích již od domu. K nejbližší běžkařské trati je to 700 m.

Moderní a rodinně vedený hotel má 100 pokojů, recepci s přijímací halou, internetový koutek a WLAN, hospůdku, jídelnu, restauraci, bar s krbem, zimní zahradu, výtah, terasu. Podzemní garáže a venkovní parkování v ceně.

V ceně ubytování je panoramatický krytý bazén s brouzdalištěm, velký bazén s masážními lavičkami, whirlpool, finská sauna, bio- a bylinková sauna, solná parní lázeň, infračervená kabina, panoramatická sauna, odpočinková místnost s vodními lůžky. 1x týdně dětské odpoledne ve wellness, jinak mají děti povolen vstup do sauny až od 14 let. Pro děti je také k dispozici velká herna.
Za poplatek jsou masáže, centrum krásy, solárium.

Moderní pokoje pro nekuřáky jsou vybaveny telefonem, rádiem, kabelovou televizí, minibarem (za poplatek), sejfem, županem, fénem, sprchou nebo vanou s WC a balkónem. Rodinné pokoje o rozloze 38 m2 mají jeden pokoj navíc.

Stravování: Polopenze - bohatý snídaňový bufet, odpoledne lyžařská svačinka s kávou/čajem, pečivem (15-17 hodin), večeře výběr z menu o 4 chodech, salátový, dezertní a sýrový bufet.

(údaje jsou z roku 2010)

Vitalhotel Tauernhof, Grossarl s bazénem