Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Tauernhof, Flachau

Rakouský hotel Tauernhof v zimě

Hotel Tauernhof se nachází v centru Flachau. Zastávka skibusu, zimní turistické a běžkařské cesty jsou přímo u domu. Dolní stanice lanovky StarJet je vzdálená asi 400 m, snowparky Absolut Park a Burton STASH Park asi 4 km.

Komfortní nekuřácký hotel má přátelskou atmosféru, k jeho vynavení patří restaurace, jídelna, bar, hotelový bar, internet (za poplatek), výtah, terasa, lyžárna, parkoviště.

Sport a wellness: V ceně je relaxační centrum s krytým bazénem (14 x 7 m), vodopád, masážní trysky, parní lázně, sauna, tepidárium, brouzdaliště, masážní sprchy, posilovna, stolní tenis, půjčování jízdních kol. Za poplatek je billiár, šipky, stolní fotbal, masáže a solárium.
Pro děti je k dispozici dětské hřiště.

Hotel nabízí 75 pokojů, moderně zařízených se sprchou/WC, fénem, rádiem, telefonem, kabelovou televizí, minibarem, sejfem a balkónem. Některé pokoje mají navíc koutek k posezení.
Apartmány (cca 36 - 52 m2) se skládají z obytné místnosti/ložnice s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, jídelního a kuchyňského koutu.

Stravování: All inclusive - snídaňový bufet a svačina pro lyžaře na svah, obědový bufet 13:00 - 15:00 s teplým občerstvením, salátový bufet, káva a koláče, večeře výběrem z menu o 4 chodech s vegetariánským a dětským menu, dezertový/sýrový bufet, každý týden se konají bufetové večery a galavečeře, nealkoholické nápoje 8:00 - 21:00.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Tauernhof s bazénem
Rakouský hotel Tauernhof - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme zde velmi spokojeni. Nabízené aktivity byly pestré a zajímavé. Ubytování bylo bez jakékoli vady. Personál byl velmi pozorný, přátelský a ochotný pomoci. Je vidět, že Flachau je zimní středisko. Mnoho obchodů, barů a restaurací je přes léto zavřeno nebo mají omezenou otvírací dobu. To nám ale vůbec nevadilo.