Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sieglhub, Flachau

Rakouský hotel Sieglhub v zimě

3-hvězdičkový hotel Sieglhub v klidné lokalitě leží od centra Flachau 1500 m. Zastávka skibusu se nachází přímo před hotelem, nejbližší lyžařský vlek je vzdálen asi 200 metrů. Při dobrých sněhových podmínkách je možné dojet na lyžích až k hotelu, v blízkém okolí jsou také běžkařské stopy.

Rodinný hotel nabízí 18 pokojů a je vybaven přijímací halou s recepcí, rustikální jídelnou, restaurací s domácím barem, saunou, odpočinkovou místností, dětskou hernou a lyžárnou. Kromě toho mohou hosté za poplatek využít parní lázně nebo solárium. Parkoviště je u hotelu zdarma.

K vybavení pokojů patří vana nebo sprcha/ WC, telefon, TV a sejf, některé pokoje jsou s balkónem.
Stravování: Polopenze z vlastních produktů místního hospodářství - snídaňový bufet s bio-koutkem, večerní menu o 4 chodech s možností výběru hlavního chodu ze 3 jídel a předkrmového bufetu. 1 x týdně se pořádá galavečeře se sýrovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Sieglhub - možnost ubytování

Komentáře

Strávili jsme zde pěkný týden, který byl velmi pestrý. Mohli jsme toho (i přes občas špatné počasí) mnoho podniknout. Jestliže sem pojedete v létě, nezapomeňte sprej proti komárům. Dálnice ze Salcburku do Villachu se nachází blízko hotelu, takže se sem dostanete snadno, ale jsou zde slyšet auta. Nejlepší nabídku volného času zde měli naše děti, které každý den jezdily na ponících a koních.