Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Santa Barbara, Flachau

Rakouský hotel Santa Barbara v zimě

Hotel Santa Barbara leží uprostřed přírody s výhledem na Flachau. Centrum městečka je vzdálené asi 400 metrů. Stanice nejbližší lanovky Achterjetgondelbahn je asi 200 m daleko, sjezd na lyžích je v případě dobrých sněhových podmínek možný až k domu. Běžkařské stopy vedou 50 m od hotelu.

Komfortní hotel má 2 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, nekuřácká restaurace, bar, pobytová místnost, výtah a internetové připojení W-Lan v celém hotelu zdarma.
Ubytovaným hostům je k dispozici wellness centrum se saunou, parní lázní, infračervenou kabinou a odpočinkovou místností. Za poplatek je whirlpool a solárium.

Všechny pokoje (cca 24 m²) jsou nekuřácké a k jejich vybavení patří sprcha, WC, vysoušeč vlasů, telefon, kabelová TV, rádio, trezor, posezení, župany (k dispozici na recepci) a balkón nebo terasa.

Stravování: Snídaně - studený/teplý bufet se zdravým koutkem, denně odpolední občerstvení od 15 - 17 hodin s nápoji (káva, čaj a kakao). Večeře v sousedním penzionu Gutshof je možné objednat na místě za příplatek (12 euro/dosp. 6 euro děti do 10 let) - výběr z hlavního jídla, polévky nebo předkrmu, dezert a salátový bufet.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Santa Barbara - ubytování

Místo

Hotel Santa Barbara 47° 21' 0.8496" N, 13° 23' 14.064" E
Location