Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Santa Barbara, Flachau

Rakouský hotel Santa Barbara v zimě

Hotel Santa Barbara leží na klidném místě uprostřed přírody, s výhledem na městečko Flachau. Centrum je vzdálené asi 400 m, kabinková lanovka 200 m. Kolem hotelu vedou také běžkařské stopy.

Komfortní hotel nabízí 23 pokojů, recepci, nekuřáckou restauraci, snídaňovou místnost, hotelový bar, sluneční terasu a výtah.
V ceně ubytování je wellness nabídka, která zahrnuje saunu a parní lázeň, malé fitness. Za poplatek je solárium, masáže a vířivá vana.

Všechny pokoje jsou nekuřácké (cca 24 m2) a jsou vybaveny sprchou, WC, fénem, telefonem, kabelovou televizí, rádiem, sejfem, koutkem k posezení, župany (k zapůjčení na recepci) a balkónem. Některé pokoje mají také sedací kout a balkón nebo terasu.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně se studeným a teplým bufetem, denně svačina pro lyžaře od 15:00 - 17:00 s nápoji (káva, čaj a kakao). Večeře v sousedním hostinci Gutshof, rezervace na místě za poplatek 10 euro na osobu, děti do 10 let za 5 euro (bufet se saláty, polévka resp. předkrm, hlavní chod a dezert).

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Santa Barbara - možnost ubytování

Komentáře

Vše bylo v pořádku. Pokoje byly čisté a personál přátelský. Měli jsme přímý vstup ke sjezdovkám. Hotel je sice vhodný pro rodiny, ale ne jako "dětský" hotel.