Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Reslwirt, Flachau

Rakouský hotel Reslwirt v zimě

Hotel Reslwirt je centrálně položen ve Flachau, v nadmořské výšce 920 m.n.m. Zastávka skibusu je od hotelu vzdálená 50 m, nejbližší lanovka a sjezdovka jsou vzdálené cca 250 m. Nejbližší běžkařské stopy leží asi
200 m daleko.

Hotel disponuje celkem 45 pokoji, k jeho vybavení patří přijímací hala s recepcí, výtah, různé restaurace, 2 hospůdky, domácí vinný sklep a zimní zahrada. Pro malé hosty je k dispozici dětská herna a dětské kino. Dále se zde nachází parkoviště, které je zdarma.

V ceně ubytování je wellness, kde můžete využít parní lázně, finskou saunu, bylinkovou saunu, brouzdaliště, masážní sprchy a odpočinkovou místnost s vodními postelemi. Za poplatek jsou masáže, solárium a kosmetické procedury.

Dvoulůžkové pokoje (cca 22 m2) jsou vybavené vanou nebo sprchou a WC, fénem, župany, telefonem, internetovým připojením (za poplatek), sejfem, kabelovou televizí, rádiem. Některé pokoje mají také balkón a také možnost přistýlky.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet s bio-koutkem, odpolední svačina pro lyžaře, večeře výběrem z menu o 5 chodech se salátovým bufetem a 1 x za týden se koná selský bufet a tématický bufet.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Reslwirt s jídelnou
Rakouský hotel Reslwirt - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme zde velmi spokojeni, uvítali bychom ale, kdyby se také v Rakousku v hotelech nesmělo kouřit, minimálně v přítomnosti dětí. Velmi pozorný hotelový personál, ale přesto nevtíravý, velmi rodinná atmosféra. Při pozdravu se všichni usmívali. Při dobrém počasí je zde mnoho možností na využití volného času. My jsme chodili na turistické výlety, podnikali jsme výlety na horských kolech, stříleli z luku, jezdili na segwayi, podnikli rodinný výlet na raftu, šli na procházku za východem slunce, leželi u bazénu atd. Je zde široká nabídka, pro každého něco. Jídlo zde bylo velmi chutné a také pestré. Hotel je velmi vhodný pro rodiny s dětmi.