Jste zde

Domů » Salzburger Sportwelt Amadé

Hotel Oberforsthof, St. Johann (Pongau)

Rakouský St. Johann s hotelem Oberforsthof

Rodinně vedený luxusní hotel Oberforsthof leží na klidném místě a přece centrálně, uprostřed prázdninového ráje Alpendorf s krásným výhledem na horskou krajinu. V blízkosti je stanice kabinkové lanovky, centrum městečka St. Johann je vzdálené 3 km.

V tradičním rodinném podniku zažijete prvotřídní péči a nejvyšší komfort. Kombinace venkovského domu, dobové architektury a antického umění poskytne klidu, zotavení a útulnost.
V hotelu najdete bar, přijímací halu s krbem, knihovnu, WLAN připojení ve společenských místnostech zdarma. Parkoviště je v ceně.

Sport a fitness: bez poplatku Alpendorf-programm (turistika, nordic walking, fitness, celodenní trekkingové túry, cyklistické túry).
Wellness: bez poplatku možno využít panoramatický krytý bazén s venkovním bazénem, horký whirlpool a zážitkovou saunu, parní eukalyptovou koupel a aromatickou jeskyni. Za poplatek masáže, kosmetika, tělové služby v "Beauty & more" centru a solárium.
Pro děti: bez poplatku dětské herny s dohledem v hlavní sezóně, o víkendu za poplatek.

Všechny pokoje a suity se prezentují pohodlně a idylicky – se sprchou nebo vanou, v některých je WC oddělené, fén, kabelová televize, telefon, zdarma připojení k internetu, sejf a balkon. Dětská postýlka je na vyžádání zdarma.
Juniorsuity mají obývací místnost kombinovanou se spacím koutem.
Wellnesssuita má obývací místnost kombinovanou se spacím koutem, oddělenou zasouvacími dveřmi, kachlová kamna a dvojgauč, luxusní koupelnu se sprchou a whirlpool-vanou, oddělené WC, balkon.

Stravování: polopenze - snídaňový bufet, odpolední pečivo a štrúdl, ovocné džusy. Večeře výběr z menu o 5 chodech se 3 hlavními jídly. Každou neděli je slavnostní večeře o 6 chodech (také vegetariánská). 1x týdně je předkrmový bufet, dezertový bufet a salcburský bufet.

(údaje jsou z roku 2010)

St. Johann s hotelem Oberforsthof - ubytování