Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Neubergerhof, Filzmoos

Rakouský hotel Neubergerhof v zimě

Hotel Neubergerhof se nachází na krásném klidném místě, s nádherným výhledem na okolní horské panorama. Městečko Filzmoos je vzdálené asi 6,5 km.

Komfortní hotel, který byl rekonstruován v roce 2009, splňuje všechny náročné požadavky. Jedná se o rodinně vedený hotel a je znám svou výbornou kuchyní. Hotel disponuje 58 pokoji, nekuřáckou restaurací (á-la-carte kuchyně je možná za poplatek), barem s výhledem na hory, kavárnou, sluneční terasou s lehátky, malým selským dvorem s produkty z regionu, kuchyní pro děti s možností ohřívaní dětských lahviček, internetem a výtahem. Parkování u hotelu je v ceně, garáž za 6 euro na den.

Sportovní aktivity v ceně: Posilovna s kardio-přístroji a herna se stolním tenisem, 3 x týdně vnitřní lezecká stěna s instruktorem, 1 x za pobyt půjčení testovacích lyží na půl dne, 1 x za týden curling se svařákem, rodinné procházky s pochodněmi nebo sáňkařský večer (včetně zapůjčení sáněk), zimní jízdy na koních pro zkušené jezdce, výlety se sněžnicemi a hotelový lyžařský den s dopravou do lyžařského střediska Flachau pro zkušené lyžaře (bez skipasu).

Nekuřácké pokoje (cca 20 m2) jsou vybaveny vanou nebo sprchou, WC, fénem, telefonem s možností buzení, kabelovou televizí, rádiem, sejfem, župany a pantoflemi pro dospělé i děti, ručníky, balkónem na jižní stranu s výhledem na panorama do údolí. Některé pokoje mají navíc ledničku s nealkoholickými nápoji (denně doplňované).
Pokoje "Komfort" (cca 25 m2) mají pohovku určenou pro spaní a sprchu.
Rodinné pokoje jsou 2-pokojové apartmány pro 3 - 4 osoby (cca. 40 m2), mají předsíň se skříní, ložnici s dvojlůžkem a koutek k posezení, sprchu, samostatné WC, dvojumyvadlo.

Stravování: Polopenze – snídaňový bufet, svačina pro lyžaře od 15.30 – 17 hod. s kávou a čajem, večerní menu o 5 chodech včetně salátového bufetu. 2 x týdně hotel pořádá tématické bufety, vegetariánské menu po předchozí objednávce.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Neubergerhof - možnost ubytování

Komentáře

Dovolená se nám velmi líbila, a to hned od začátku při ubytování. Především však jídlo a přátelskost personálu, animační program pro děti a jízda na koních. Jen rodinné pokoje by mohly být o něco větší.