Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Grand Park, Bad Hofgastein

Rakouský Bad Hofgastein s hotelem Grand Park

Hotel Grand Park je centrálně umístěn uprostřed parku o rozloze 10.000 m2, v městečku Bad Hofgastein.

Hotel je jedním z nejlepších a zároveň jediný 5-ti hvězdičkový hotel v údolí Gastein. Ponořte se do luxusního a přesto nenuceného světa tohoto objektu a vychutnejte si nádherné prostředí. K dispozici jsou hala s krbem, knihovna, stylová restaurace (pro nekuřáky) se sluneční terasou a vybranou gurmánskou kuchyní, girardi-bar s klavírní hudbou, vlastní vinotéka.
Parkoviště v ceně, dle dostupnosti je v ceně i garážové stání.

Sportovní aktivity: Bez poplatku se nabízí fitness s nejmodernějšími stroji, za poplatek je k dispozici osobní trenér.
Wellness: Bez poplatku lázně Grand Park Spa s termálním bazénem, 2 whirlpooly, 3 sauny, 2 parní lázně, římské lázně, nízkoteplotní suchá sauna, solná jeskyně. Za poplatek obličejové a tělové služby, anti-celulitide programy, egyptské vitální zábaly, koupele Kleopatra, kamenové terapie, terapie mořskou vodou, produkty Shiseido, radonová terapie, bohatá nabídka masáží, léčebné programy, lékařský dohled a solárium.

Všechny pokoje jsou klasicky a elegantně zařízené a mají vanu nebo sprchu, WC, fén, kabelovou televizi, minibar, sejf, telefon, připojení k internetu (v ceně) a balkon s nádherným výhledem na horskou krajinu. Jsou tu patra pro nekuřáky i bezbariérové pokoje. Dětská postýlka zdarma na objednávku.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bohatého bufetu (studený i teplý), odpoledne malé občerstvení. Večeře - menu o 5 chodech se salátovým a sýrovým bufetem. 1x týdně slavnostní večeře.

(údaje jsou z roku 2010)

Bad Hofgastein s hotelem Grand Park - možnost ubytování

Komentáře

Nádherný hotel, nádherná restaurace, milý personál. Wellness, který se s jiným nedá srovnat. Byli jsme opravdu nadšeni.