Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Forellenhof, Flachau

Rakouský hotel Forellenhof

Hotel Forellenhof je položený na klidném místě, ale přesto centrálně, na mírním kopci naproti trati Světového poháru. Centrum městečka Flachau s nákupními a zábavními možnostmi je vzdálené cca 150 m. Nejbližší lyžařský vlek je 300 m daleko, zastávka skibusu je před domem.

Hotel nabízí 48 pokojů, lobby, pobytovou místnost, restauraci, útulnou hospůdku, hotelový bar, výtah a dětskou hernu.
V ceně ubytování je wellness centrum s bazénem (6 x 9 m), whirlpoolem, infračervenou kabinou, parní lázní a saunu. Za poplatek je solárium, masáže a aromaterapie.

Dvojlůžkové pokoje jsou vybavené sprchou a WC, fénem, kabelovou televizí, sejfem, koutkem k posezení a župany. Některé pokoje mají také balkón.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet, večeře výběrem z menu o 4 chodech se salátovým bufetem, 2 x týdně večeře se specialitami (např. selský bufet, fondue atd.), odpolední svačina pro lyžaře.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Forellenhof s bazénem
Rakouský hotel Forellenhof - možnost ubytování

Komentáře

Pokoj měl velký balkón, ale jinak byl docela malý. Ale zase hotel nabízel výbornou péči o hosty, přátelskost a servis. Hotel můžeme určitě doporučit dále, zejména pro rodiny s dětmi do 12 lety. Turistika a sportovní vyžití bylo také výborně. Jídlo a pití (měli jsme polopenzi) bylo vesměs vynikající. Večerní menu bylo prvotřídní. Sport a volný čas: lanový park, rafting, zorbing, dětské hřiště, sportovní hřiště,... vše možné. Tým sportovních animátorů byl velmi přátelský. V obci se nachází dvě jezera vhodná ke koupání, vstup je zdarma.