Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Felsenhof, Flachau

Rakouský hotel Felsenhof v zimě

Hotel Felsenhof se nachází na klidném v místní části Reitdorf, centrum městečka Flachau je vzdálené asi 3 km. Cvičný lyžařský vlek je asi 50 m daleko, nejbližší lanovka 1 km. Běžkařské stopy vedou 50 m od hotelu, zastávka skibusu je přímo u domu.

Velmi pěkný hotel nabízí 37 pokojů a k jeho zařízení dále recepci s přijímací halou, pobytová místnost, restaurace, bar, hotelová prádelna (za poplatek), posilovna, billiárd (za poplatek), výtah a parkoviště.

Pro hosty je k dispozici 300 m2 velký wellness prostor (vstup od 14 let) s finskou saunou, sluneční a parní lázní, sanáriem, infračervenou kabinou a odpočinkovou "oázou" s výhledem na hory. Za poplatek je solárium, masáže a kosmetické procedury.

Všechny pokoje jsou nekuřácké a k jejich vybavení patří vana nebo sprcha, WC, fén, telefon, kabelová TV, rádio, župany, kosmetické zrcadlo, internetové připojení a balkón.
Rodinné pokoje (cca 35 m2, pro 2 dospělé a max. 2 děti) mají obývací místnost kombinovanou s místem pro spaní, oddělenou ložnici.
Apartmány (cca 45 m2, pro 2 - 4 osoby) se nacházejí ve vedlejší budově, vzdálené asi 50 m. Mají obývací pokoj kombinovaný s místem pro spaní, kuchyňský kout, rozkládací gauč pro 2 osoby a samostatný dvojlůžkový pokoj.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu se zdravým koutkem, večeře výběr z menu o 4 chodech a salátový bufet. V čase 9,30 - 17 hod. káva, čaj a horká čokoláda, denně odpolední svačina pro lyžaře. 1 x týdně se večer koná tématický bufet, 2 x týdně je předkrmový a dezertový bufet. Každý večer je také zmrzlina, ovoce a sýry.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Felsenhof s restaurací
Rakouský hotel Felsenhof - ubytování