Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Brückenwirt, Altenmarkt im Pongau

Rakouský hotel Brückenwirt v zimě

Hotel Brückenwirt se nachází cca 300 m od centra městečka Altenmarkt im Pongau, ale přitom se nachází na klidném místě. Najdete zde různé možnosti k nákupu i zábavě. Běžkařské stopy a zastávka skibusu jsou v bezprostřední blízkosti hotelu.

Rodinně vedený hotel, který se skládá z hlavní budovy a 300 m vzdálené vedlejší budovy, disponuje celkem 44 pokoji a nabízí přátelsky vybavenou přijímací část s recepcí, výtah, jídelnu, hospůdku, lyžárnu a místnost s televizí. K dispozici jsou zdarma také parkovací místa.

Ze sportovních aktivit se nabízí posilovna, krytý bazén, sauna, infračervená kabina, parní lázně a stolní tenis, které jsou v ceně. Za poplatek je solárium, masáže a whirlpool.

Pokoje (cca 20 m2) se nacházejí v hlavní budově a najdete v nich vanu nebo sprchu a WC, fén, župan (za poplatek), telefon, internetové připojení (za poplatek), sejf, kabelovou televizi, rádio a balkón.
Dětské postýlky jsou na objednání zdarma.
Pokoje typu Economy (cca 18 m2) se nacházejí ve vedlejší budově a najdete v nich sprchu/WC a telefon.

Straování: Polopenze - snídaňový bufet s biokoutkem, večerní menu o 3 chodech se salátovým bufetem (1 x za týden dezertový bufet) a 1 x za týden selský bufet.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Brückenwirt s bazénem
Rakouský hotel Brückenwirt - možnost ubytování