Jste zde

Domů » Dachstein / Schladming

Galsterberg - tréninková sjezdovka

Rakousko - zasněžená krajina Galsterbergu

Sjezdovka Vorderkar je jednou z nejhezčích v celém regionu Schladming - Dachstein, a to oprávněně. Na nově vytvořené tréninkové sjezdovce (1200 m dlouhé a až 60 m široké) to můžete "řezat", jak si vaše sportovní srdce přeje. Tato trať odpovídá veškerým vysokým nárokům sportovních lyžařů.

Ve velkých lyžařských střediscích bývá obvykle vyhrazený prostor pro tréninky profesionálních lyžařů různých klubů. Nová tréninková trať je také navržena speciálně pro lyžařské skupiny. Sportovní kluby tak mají možnost vyzkoušet si ještě před oficiálním zahájením zimní sezóny na Galsterbergu první tréninkové jízdy.

Aby tu byla skutečně zaručena přítomnost sněhu, byla zde nainstalována ta nejvýkonnější zasněžovací děla. Galsterberg tak disponuje v současné době více než čtyřiceti zasněžovacími stroji a po celou zimu nabízí skvělé sněhové podmínky.

Ve skiareálu můžete očekávat optimální podmínky a kompletní servis pro firemní lyžování, pro klubové závody i tréninky skupin. Oddělené sjezdovky nebo i permanentní závodní tratě jsou vyhrazeny jen pro vás. Tým Galsterbergu přebírá veškerou profesionální organizaci, jako např. startovní čísla, nastavení, překážky, časomíra, hodnocení, certifikáty, udílení cen atd.