Jste zde

Domů » Salzburger Sportwelt Amadé

Eben - lyžařská dovolená

Rakousko - chůze na sněžnicích
Autor: metaphorical

Středisko Eben v kraji Pongau je ideálním místem pro lyžařskou dovolenou, protože se nachází uprostřed Ski Amadé – největší lyžařské oblasti v Rakousku.

Vesnice v úchvatném horském prostředí nabízí vše, po čem milovníci zimních sportů touží. Vaše dovolená bude dokonalá díky široké nabídce rekreačního a sportovního vyžití i díky nádherné přírodě. Ubytovat se můžete v apartmánu, prázdninovém domku nebo hotelu.

Sportovci se vyřádí na sjezdovkách a běžkařských stopách. Pokud hledáte klid, můžete se vydat na procházky v okolí Ebenu, užívat si zimní panoramata a navštívit ty nejkrásnější vyhlídky v Salcbursku.

Skiareál Monte Popolo je nová lyžařská oblast Salcburska. Z údolí vás na vrchol vyvezou sedačkové lanovky a talířový vlek. V dětském království, které se nachází v horní části skiareálu, panuje čilý ruch. Najdete zde také funpark, freeridovou oblast a sjezd s měřením rychlosti.

Pokud se chcete občerstvit v horské chatě, nebudete to mít daleko. Nejrůznější místní speciality nabízejí chaty přímo na sjezdovce. Zasněžovací zařízení funguje podle potřeby, takže o dostatek sněhu je vždy postaráno.

Pokud vám sjezdovky v areálu Monte Popolo nebudou stačit, můžete se vypravit i do okolí Ebenu. Celkem zde najdete na 350 km sjezdovek, na které vás vyveze celkem 100 lyžařských vleků a lanovek.

Rakousko - běžkaření
Autor: markunti
Rakousko - snowboarding