Jste zde

Domů » Ubytování

Aparthotel Sonnberg, Flachau

Rakouský hotel Sonnberg v létě

Hotel Sonnberg se nachází na velmi klidném místě nad částí obce zvané Reitdorf. Centrum Flachau je vzdálené asi 3 km, nejbližší obchody se nacházejí ve vzdálenosti 300 m.
Cvičný lyžařský vlek a běžkařská stopa jsou asi 100 m od hotelu, skiareál Flachau je vzdálen asi 1,5 km, zastávka skibusu je před domem.

Jedná se o velmi dobře udržovaný prázdninový areál, který je ideální pro rodiny s dětmi. K hotelovému zařízení patří kromě recepce také internetové připojení WLAN, parkoviště, služby praní prádla a dovoz čerstvého pečiva (za poplatek).
V ceně ubytování je parní lázeň, sauna, solárium, stolní tenis a půjčovna jízdních kol.

Nedaleko se nachází jezero vhodné ke koupání, velký areál s lehátky, slunečníky a hřištěm (cca 15 000 m2), s prostorem pro grilování a táborák. Hotel pořádá program pro hosty (částečně za poplatek) jako např. turistické procházky, výlety na kolech, opékání prasete, plážový volejbal, nordic walking, lezení po horách nebo kánoe.

Pro děti je k dispozici pískové hřiště a herna, trampolína, dětské kino, vybavení pro malé děti (chůvička, vanička, ohřívač lahví, dětské židle, chodítka, přebalovací pult), džusový bar. Hotel půjčuje kočárky, dětská jízdní kola a cyklosedačky.
Miniklub pro děti od 3 do 14 let (pondělí až pátek, 9:00 - 17:00) s pestrým programem, možnost hlídaní dětí od 3 měsíců věku (cca 10:00 - 14:00), od 18:00 za poplatek

Útulné a komfortně zařízené nekuřácké apartmány jsou vybavené kuchyňskou linkou (kávovar, mikrovlnná trouba a toustovač, pečící trouba a myčka), rádiem, telefonem, kabelovou televizí, sejfem, sprchou a WC.
V ceně je zahrnuta pobytová taxa, elektřina, voda, topení, ložní prádlo, parkování a závěrečný úklid.

Apartmány pro 1 - 4 osoby (cca 32 - 38 m2): obytná místnost/ložnice s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, dvojlůžkový pokoj, balkón.
Apartmány pro 1 - 6 osob (cca 58 m2): obytná místnost/ložnice s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, dvojlůžkový pokoj, pokoj se 2 samostatnými postelemi (některé s palandou), balkón.

Stravování: Vlastní

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Sonnberg v zimě
Rakouský hotel Sonnberg s jezerem