Jste zde

Domů » Salzburger Sportwelt Amadé

Altenmarkt - Zauchensee v létě

Rakousko - středisko Altenmarkt - Zauchensee

Dvojí prázdninový ráj Altenmarkt - Zauchensee v Salcbursku nabízí ve všech směrech krásné, neznámé a především kontrastní světy. Na jedné straně jsou tu krásné, zalesněné kopce kolem města Altenmarkt a na druhé straně se ve výšce tyčí majestátní vrcholky hor, které dávají "hotelové vesnici" Zauchensee zvláštní charakter.

Pro všechny, kteří chtějí být aktivní v krásné přírodě nabízí Altenmarkt - Zauchensee něco zcela zvláštního: ATOMIC Vital – Park s 240 km značených turistických cest, 40 km stezek pro nordic walking, 20 km běžeckých tras.

Dále 20 km pohodových tras pro cyklistiku, 120 km cest pro horská kola a 105 km tras pro jízdu na koni v okolí vrcholků Lackenkogel a Strimskogel.
Celou nabídku doplňuje odpovídající značení tras a na přání je možné si také zamluvit průvodce nebo trenéra pro každý z těchto sportů.

Rýmované, někdy vážné nebo pouze jednoduché a vtipné – pranostiky dosud neztratily nic ze svého kouzla. Tématická stezka "Pranostiky" zahrnuje 22 zastávek, ve kterých se dozvíte pravdu o ledových mužích a o počasí na svatého Ladislava, o větru a o beráncích na obloze.

Co si myslíte o meteorologických předpovědích počasí a o vesnických pranostikách? Jsou to jen básničky nebo mají také pravdu? Přesvědčte se sami a vydejte se na objevnou cestu po nové tématické stezce v turistickém ráji Altenmarkt - Zauchensee.

A co takhle si pro změnu zajet na výlet do krásného města Salcburk? Také v nabídce ubytování jsou brány v úvahu různé potřeby a přání turistů. Vyberte si z různých apartmánů, rekreačních domů a hotelů, které jsou v nabídce.