Jste zde

Domů » Zima

Zahájení zimní sezóny 2016/17

Sjezdovky na Planaii, Ski Amadé
Autor: blackwing_de

Ski-Opening

Termín: 2. prosince 2016

Místo: Schladming

Jedna věc je jistá: Také v tomto roce se bude slavit zahájení zimní sezóny s bubny a trumpetami, se spoustou akcí a mezinárodních hvězd.

Můžete se těšit na mega-koncert v pátek, Snow Break Europe Party v sobotu, Ö3 Pistenbully a mnoho dalšího!

Na jevišti vystoupí dvě německé hudební hvězdy: Elektronická kapela Deichkind a rapper Alligatoah.

Snow Break Europe

Termín: 2. - 4. prosince 2016

Místo: Planai, Schladming

Lyžování, snowboarding, párty, oslavy, živá vystoupení a legendární momenty. To vše v sobě spojuje SNOW BREAK EUROPE 2016 - největší zimní opening víkend v Alpách.

Koná se právě v regionu Ski Amadé - konkrétně na Planaii ve Schladmingu.

Winter-Opening s BAYERN 3 Clubtour

Termín: 8. prosince 2016

Místo: St. Johann - Alpendorf, dolní stanice lanovky

K začátku nové zimní sezóny se uskuteční ve čtvrtek 8. prosince 2016 velké finále akce BAYERN 3 Clubtour se slavným německým house-DJ Tomem Novy v Sankt Johann-Alpendorfu.

Ještě než začne klidné vánoční období, nabízí se prodloužený víkend s opravdu dobrou párty ve vyhlášené restauraci Oberforsthofalm.

O dokonalý warm-up již v době oběda (11:00 - 13:00 hodin) v horské chatě Buchau, stejně jako o after-show párty, se postará DJ rozhlasové stanice Bayern 3 - Richie Lauterbach. Vstupné je zdarma.

WINTERSTART hoch2

Termín: 8. - 10. prosince 2016

Místo: Wagrain - Kleinarl

Stejně jako v minulých letech začne i letos zimní sezóna turistického regionu Wagrain-Kleinarl ve Ski Amadé skvělým koncertem některého ze známých muzikantů.

V tomto roce to bude belgický zpěvák Milow, který potěší své fanoušky na jevišti u dolní stanice lanovky Flying Mozart ve Wagrainu. Jako předskokan vystoupí kapela Flowrap.

Kromě oblíbené hudby budete mít možnost vyzkoušet nejnovější lyžařské trendy u bezplatné Ski & Fun Testareny u horní stanice lanovky Gräfenberg.

I v tomto roce bude součástí zahájení zimní sezóny akce Riders Cup, jako finále světového šampionátu Ice Cross Downhill. Nejlepších 64 jezdců se předvede 10. prosince u lyžařského vleku Egglift ve Wagrainu.

Winter Start Up 17

Termín: 8. - 11. prosince 2016

Místo: snow space Flachau

Na programu bude lyžařská zábava, velké lyžařské testovací centrum, nové druhy zábavných sportů k vyzkoušení, Hüttengaudi a après-ski párty s živými vystoupeními.

2. Kinderskiopening

Termín: 10. - 11. prosince 2016

Místo: Rittisberg, Ramsau am Dachstein

V dětském světě Kaliland na Rittisbergu bude pro děti ve věku 2 - 9 let připraven Kaliexpress, lyžařské kurzy, loutkové divadlo, malování na obličej, skákací hrad, obří skluzavka a ještě mnohem více.

Větší děti (9 - 15 let) se mohou vypravit na severní svah Rittisbergu, kde na ně budou čekat skicrossové závody, vystoupení DJ, Segway Parcour, přetahování lanem a jiné soutěže.

Lanovka ve Wagrainu, Ski Amadé
Autor: FotoLuik

Místo

Rittisberg, Ramsau am Dachstein 47° 25' 11.208" N, 13° 36' 48.744" E
Location