Jste zde

Domů » Léto

Golfová hřiště

Golf v rakouském regionu Amadé je jedinečným přírodním zážitkem.

Golfoví turisté hledají po celém světě výjimečné golfové zážitky.

Často při tom mají výhled na moře, ale golfová hřiště v Amadé mají společné dechberoucí horské panorama.

Na mnoha odpalištích si můžete vychutnat nádherný výhled buď na masiv Dachsteinu v Radstadtu nebo Heukareck v Goldeggu.

Golfclub Radstadt

Golfové zařízení se dělí na 18-jamkové turnajové hřiště a 9-jamkové hřiště golfové akademie, oboje s nádhernými horskými kulisami.

Prvních 9 jamek je z velké části umístěno v údolí, s pozadím vrcholků Radstädter Tauern. Dalších devět jamek je spíše alpského rázu, jsou ve výšce 1000 metrů nad mořem.

K 12. odpališti musíte vystoupat unikátní golfovou gondolovou lanovkou, golfové bagy se převážejí v extra oddíle. Nezapomenutelným zážitkem je zároveň ohromující panoramatický výhled na většinou zasněžený Dachsteinský masiv.

Open Golf St. Johann Alpendorf

Perfektní zařízení pro golfové začátečníky, ale i pro pokročilé. Má 9-ti jamkové hřiště Pay & Play ORANGE COURSE, na kterém si můžete zahrát bez členství a bez handicapu, 9-ti jamkové turnajové hřiště BLUE COURSE, prostorný zastřešený driving range, putting green i pitching green.

Golfclub Goldegg

Nachází se v samém srdci Salcburska, v Pongau, na náhorní plošině nad údolím Salzach. 18-ti jamkové golfové hřiště leží asi 1 km mimo obec Goldegg, zasazené do idylické krajiny. Vzhledem k paru 72 je často označováno jako "Klenot salzburského golfu".

Velký krytý driving range s odpališti, putting - green a cvičný bunker, golfová škola / cvičné zařízení, auta na elektrický pohon, profesionální obchod, restaurace a klubovna jsou k dispozici všem hostům.

Golfclub Gastein

Jeden z nejstarších klubů v Rakousku nabízí 18 jamek s působivou horskou kulisou. Golfové hřiště má navíc jedinečné termální prameny k završení perfektního zážitku.

Golfclub Gastein se také hodně snaží, aby získal nové členy pro tento sport v Gasteinertalu. Od nedávné doby je zkušební členství za poměrně příznivou cenu od 395 eur speciálně pro začátečníky.

Golf & Country Club Dachstein Tauern

V srdci regionu Dachstein-Tauern, mezi městečky Schladming a Haus, v nadmořské výšce 700 metrů leží další 18-ti jamkové golfové hřiště.

Bernhardovi Langerovi, jednomu z nejznámějších a nejúspěšnějších golfistů, se podařilo vytvořit v alpském regionu aspoň malý náznak z golfových hřišť Floridy. Toto zařízení je jedním z "Leading Golf Courses".

Golf & Country Club Schloss Pichlarn

Golfové hřiště Schloss Pichlarn je jedním z nejstarších v Rakousku a patří společně se Schloss Pichlarn Spa & Golf Resortem k nejlepším zařízení tohoto druhu ve střední Evropě.

Elegance a exkluzivita na nejvyšší úrovni podtrhují idylické prostředí tohoto 18-ti jamkového hřiště v srdci Ennstalu. Vytvořil ho golfový architekt Donald Harradine na začátku 70. let minulého století.

Golf & Country Club Ennstal Weissenbach

Byl založen v roce 1977 a je tak třetí nejstarší golfový klub ve Štýrsku a teprve 20. v celém Rakousku. 18-ti jamkové golfové hřiště je jediným v Evropě, která se nachází v přírodní rezervaci "Natura 2000". Zcela nová jamka 9 je označována jako jedna z nejpozoruhodnějších par 3 v Rakousku.

Místo

Golfclub Radstadt 47° 22' 32.7252" N, 13° 28' 2.73" E
Location