Jste zde

Domů » Zima

Akce v březnu 2016

Pohled na sjezdovky ve Ski Amadé

Lyžařský a vinařský týden "Ski- und Weingenusswoche"

Termín: 12. - 19. března 2016

Lyžaři a zároveň milovníci vín ve Ski Amadé si rozhodně přijdou na své. Tuto jedinečnou akci byste si neměli nechat ujít za žádných okolností.

Bude na vás čekat celá řada mimořádných zážitků, od ochutnávek vín až po 5-chodové gala menu s odpovídající nabídkou vín.

Nejvýše položený farmářský trh

Nejvýše položený farmářský trh v Alpách najdete přímo u sjezdovky. Můžete na něm ochutnat kousek sýra, chutný zvěřinový salám nebo místní "šnaps". Návštěva takového trhu vám nabízí mnoho možností.

Objevíte zde nové produkty a tu a tam ochutnáte vystavované zboží. Na farmářském trhu v Rakousku je to obzvláště příjemné, a vysoko v horách u horské chaty je to přímo jedinečné.

V zimní sezóně 2015/2016 tak největší lyžařská oblast v Rakousku, Ski Amadé, doplní svoji nabídku o kulinářské zážitky a přenese zemědělské trhy z údolí do hor. A to přímo lyžařům.

Tento "nejvyšší" farmářský trh bude vyvrcholením lyžařského a vinařského týdne "Ski- & Weingenusswoche" od 12. do 19. března 2016. Pokud tedy plánujete vaší zimní dovolenou právě v tomto týdnu, určitě trhy navštivte.

Farmářský trh u horských chat zahrnuje stánky se širokou nabídkou tradičních výrobků z vlastní produkce: sýry, špek, salámy, bylinné čaje, domácí borůvkový džem, brandy a další.

Kromě toho lyžaři budou moci ochutnat ještě něco: slané koblihy "Plattlkrapfen" se zelím nebo pravé pinzgauerské sýrové noky "Kasnocken".

Regionální výrobci vám rádi vysvětlí původ a vlastnosti svých produktů, jako např. ti z oblastí Salzburger Sportwelt, Schladming - Dachstein, Gasteiner Tal nebo Hochkönig - Grossarltal.

Velikonoční akce pro rodiny

Již 12. března 2016 přijde velikonoční zajíček do Ski Amadé. Při zakoupení 6-denního skipasu alespoň jedním z rodičů získají děti až do 15 let skipas zdarma.

Pozor! Nabídka platí pro děti narozené v roce 2000 a později. Není možno kombinovat s jinými promo akcemi. Skipasy získáte přímo u pokladen lanovek.

Palmy na horských pastvinách

Místo: Sportgastein

Termín: 19. - 20. března 2016

Perfektní sněhové podmínky, mnoho slunečního svitu a 50 pravých palem - to je lyžování s originálním karibským pocitem.

Zelené exotické rostliny nabízejí oproti modré obloze a bílému sněhu v lyžařské oblasti Sportgastein jedinečný pohled. Koktejly a správná hudba přivedou karibskou náladu k dokonalosti.

Místo

Sportgastein 47° 3' 44.4924" N, 13° 3' 30.8808" E
Location