Jste zde

Domů » Zima

Akce v březnu 2014

Wagrain

Ski Nostalgie

Místo: Wagrain

Termín: 9. března 2014

Uprostřed skiareálu Salzburger Sportwelt se uskutečňuje setkání lyžařů ve stylu z dob dávno minulých. V březnu 2014 se tu tak již po čtrnácté setkají lyžařští akrobaté jako vystřižení z dávných časů, aby ve svém historickém oblečení ze 30. a 40. let 20. století a s dřevěnými lyžemi předvedli divákům u střední stanice lanovky "Rote 8er“ znovu lyžařskou nostalgii.

13. Mezinárodní festival Snow Jazz Gastein

Místo: Dorfgastein

Termín: 14. - 23. března 2014

Snow Jazz Gastein goes East, tedy Snow Jazz Gastein jde na východ, tak zní motto 13. ročníku mezinárodního jazzového festivalu, na kterém se představí hudebníci z východní Evropy i odjinud.

Ve střední Evropě známí, ale v Rakousku i úplně neznámí hudebníci budou v Gasteiner Talu hrát po dobu deseti dnů a pokusí se přenést alespoň část svého životního stylu z Východu do Rakouska.

Snowvolleyball Weekend

Místo: Wagrain

Termín: 22. - 23. března 2014

O tomto víkendu půjde ve Wagrainu hlavně o jedno: Zahrát si volejbal na sněhu v nadmořské výšce kolem 2.000m! Centercourt, speciálně postavená sněhová aréna přímo u horní stanice lanovky Flying Mozart, se stane dějištěm sportovní scény na sněhu!

O skvělý zvuk se bude starat zkušený tým z rádia Ö3 Pisten Bully s Ö3 DJ´s, a nebudou opět chybět ani fenomenální Roxxy Dancers! Atmosféra pláže a palem s vířivkou a VIP salonkem budou opět představovat výjimečnost této akce.

Jako sportovní výzva všem připraveným volejbalistům se představí mezinárodní elita plážového volejbalu, jež tu bude bojovat o prestižní titul "King of SNOW".

Palmen auf den Almen

Místo: Gastein

Termín: 22. - 23. března 2014

Perfektní sněhové podmínky na sjezdovkách, mnoho sluníčka a 50 skutečných palem - to znamená, že na účastníky čeká slunečné lyžování s karibskou náladou. Zelené exotické rostliny tyčící se proti modré obloze a bílý sníh ve vysokohorském lyžařském středisku Sportgastein, to je pohled, který jen tak někde jinde neuvidíte.

Ski Amadé Lady-Skiwoche

Termín: 22. - 29. března 2014

Pro všechny lyžující dámy nabízejí místní vybraní ubytovatelé spolu s lanovkami opět něco zvláštního. Při ubytování na nejméně 7 nocí poskytnou některé hotely 6-denní skipas pro dámy zdarma.

Ski Amadé Sixty+

Termín: 29. března - 5. dubna 2014

Zdarma skipas pro všechny hosty nad 60 let věku při ubytování ve vybraných hotelech na nejméně 7 nocí a k tomu ještě navíc pestrý doprovodný program

Eule Downhill Cross

Místo: St. Johann - Alpendorf

Termín: 30. března 2014

Již po páté se bude konat akce EULE Downhill Cross. Náročný závod plný taktiky jistě opět přiláká plno fyzicky, technicky i psychicky zdatných závodníků.

Místo

Horní stanice lanovky Flying Mozart, Wagrain 47° 19' 32.6244" N, 13° 20' 48.7248" E
Location