Jste zde

Domů » Salzburger Sportwelt Amadé

Zimní dovolená v Radstadtu

Zimní dovolená v Radstadtu

Rakouské městečko Radstadt leží v nadmořské výšce 865 m, v oblasti Pongau. Rozprostírá se ve slunečném údolí řeky Enns a dostanete se sem rychle a pohodlně po Tauernské dálnici. Radstadt je atraktivní také díky řadě hezkých ubytovacích zařízení. Podle vlastních představ si můžete vybrat apartmán, prázdninový domek nebo pokoj v hotelu.

V zimě středisko "těží" ze své centrální polohy ve Ski Amadé – největší lyžařské oblasti v Rakousku. Hned nad městem se rozprostírá na 20 sjezdovek lehčí až střední obtížnosti. V této oblasti si nejvíce užijí rodiny s dětmi a ti, pro které je lyžování skutečným požitkem.
V sousedních lyžařských "houpačkách" Kleinarl/Flachauwinkl/Zauchensee a Flachau/Wagrain/St. Johann se snowboardistům a lyžařům splní všechna přání, protože výběr sjezdovek je tu opravdu veliký.

Radstadt i sousední městečko Altenmarkt nabízejí pro běžkaře ty nejlepší trasy v celé oblasti. Perfektně udržované stopy k tomuto zimnímu sportu přímo vybízejí. Nabídku aktivit doplňují krásné turistické trasy a sáňkařské dráhy.

Zimní dovolená v Radstadtu