Jste zde

Domů » Grossarltal - Hochkönig

Zimní dovolená v Dientenu

Zimní dovolená v Dientenu

Pro zimní dovolenou v rakouském městečku Dienten se nabízejí úžasné procházky zimní krajinou po mnoha zimních turistických stezkách nebo putování na sněžnicích s průvodcem. Užijte si hluboce zasněženou krajinu v Salcbursku a dýchejte čistý horský vzduch.

Úplný ráj pro lyžařskou dovolenou je v lyžařské oblasti kolem vrcholu Hochkönig. 150 km perfektně upravených sjezdovek, které jsou díky sněžným dělům po celou zimu zasněžené, se rozkládá v nadmořské výšce od 860 do 1900 metrů. Velký počet lyžařských vleků a lanovek zajišťuje pro lyžaře a snoboardisty co nejkratší čekací doby.

Chcete se vy nebo vaše děti teprve naučit lyžovat? Některé lyžařské školy nabízejí všechny možné druhy vyučování, od dětských lyžařských škol až po soukromé hodiny s instruktorem. Naučte se tedy lyžovat nebo zlepšete svůj lyžařský styl pod neobyčejnou kulisou vrcholu Hochkönig.
Rodinný balíček dopňuje mnoho zábavných akcí, jako jsou například soutěže ve stavění sněhuláků nebo snowpark, ve kterém se mohou vyřádit mladí lyžaři a snowboardisté.

Zastavte se se svými dětmi na závěr dne v jedné z mnoha horských chat, které jsou umístěny na svazích a také v Dientenu, abyste se pak mohli vrátit do vašeho hotelu nebo prázdninového apartmánu zcela odpočati.
A kdo není po dlouhém dni ještě unaven, může pokračovat v lyžování na sjezdovce s umělým osvětlením v Maria Almu do té doby, než zhasnou světla.

Zimní dovolená v Dientenu