Jste zde

Domů » Dachstein / Schladming

Zimní akce 2012, 2. část

Krajina Ski Amadé

DJ Battle - Bad Gastein
Ve dne 29. února 2012 budou mezi sebou soupeřit badgasteinské après-ski bary se svými DJ's. Buďte u toho, když DJ's v klubech Silver Bullet, Haeggblooms, Wührers a Blockhäusl budou míchat skvělou zábavu. Cool hudbu si budete moci užít také u parkoviště Stubnerkogelparkplatz. Heslo zní Better be there!

eybl Ladies Skitag - Monte Popolo Eben
Při Ladies lyžařském dni s firmou Intersport Eybl, který se koná 2. března 2012 v Ebenu ve skiareálu Monte Popolo, bude kromě lyžování středem zájmu také především zábava. Kromě atraktivní nabídky od firmy Eybl a denního lyžařského skipasu obdržíte také dárek na uvítanou, vlastního lyžařského průvodce, snídani a možnost lyžařského testu.

Synchro Ski Weltcup Finale 2012 - Ramsau am Dachstein
Jen samotná rychlá jízda nestačí! Při synchronizovaném sjezdovém lyžování závodů Světového poháru jde také o týmového ducha, harmonii pohybu a estetiku. 10. března 2012 se v Ramsau am Dachstein koná Synchro Ski Weltcup Finale. Proto také bude zvolen jen ten nejlepší z nejlepších - prakticky nejrychlejší týmový hráč - za vítěze Světového poháru a následně také za mistra světa.

Haus Masters 3 - Hauser Kaibling
V termínu 23. - 24. března 2012 se bude na Hauser Kaiblingu konat akce "Haus Masters 3" – snowboardové finále FIS Evropského poháru. S mnoha koncerty to jistě bude pro všechny zúčastněné prvotřídní zážitek.

19. "Sepp'n Fest" - Reiteralm
19. ročník slavnosti „Sepp'n Fest Sepp'n“ se koná 24. a 25. března 2012n a Reiteralmu. Na programu budou Sepp'n- a nostalgické závody, Sepp'n curling, spousta legrace a zábavy ve vytápěném stanu. Vyvrcholením bude ve 21,00 hodin velký živý koncert hudební skupiny "Die jungen Paldauer".

Osterparty - Shuttleberg Flachauwinkl - Kleinarl
4. dubna 2012 se na Shuttlebergu skiareálu Flachauwinkl-Kleinarl sejdou zajíci všech velikostí, na vrcholku bude vytvořen velikonoční park, kde budou veliké velikonoční sochy. Velikonoční zajíček schová na Shuttlebergu legrační maličkosti, které pak budou děti hledat.

Místo

Bad Gastein - parkoviště Stubnerkogelparkplatz 47° 6' 35.2584" N, 13° 7' 57.1188" E
Location