Jste zde

Domů » Ubytování

Sporthotel Wagrain, Wagrain

Rakouský Sporthotel Wagrain v zimě

Sporthotel Wagrain se nachází na okraji městečka Wagrain, k místnímu centru s nákupními možnostmi je to asi 400 metrů. Dolní stanice kabinkové lanovky Grafenbergbahn lyžařské oblasti Salzburger Sportwelt je vzdálená přibližně 200 m, zastávka skibusu také 200 m. Nejbližší běžkařské tratě se nacházejí asi 300 m od domu.

4-hvězdičkový hotel s exkluzivním prostředím je ideální pro rodiny s dětmi a sportovně založené hosty. K ubytování nabízí 118 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, přijímací hala, salónek, společenská místnost místnost s televizí, restaurace, bar, hospůdka, galerie - kavárna, internetové připojení WLAN v celém hotelu, sluneční terasa, úschovna kol, půjčovna lyží, lyžárna. Parkování u hotelu je bez poplatku, garáže cca 4 eura / den.

Pro ubytované hosty je k dispozici stolní tenis, krytý bazén (7 x 10 m) s masážními tryskami a samostatný dětský bazén, venkovní vyhřívaný bazén (jen pro dospělé), wellness centrum - 3 sauny, parní lázně, infračervené kabiny, fitness centrum. Hotel pravidelně pořádá sportovní a zábavní programy jako je aerobic, strečink, curling, lyžařskou túru s průvodcem (částečně za příplatek). Pro děti je připravena dětská herna, miniclub a dětské kino (4 - 11 let).
Za poplatek je kosmetika, masáže, solárium, biliárd, šipky, sáňkování, jízda kočárem, kryté tenisové kurty (200 metrů).

Vkusně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, minibarem, TV s plochou obrazovkou a se satelitním příjmem, vysokorychlostním internetem (WiFi), rádiem, trezorem. Župany jsou k zaůjčení za poplatek. Některé pokoje jsou s balkónem.
Rodinné pokoje (pro 4-5 osob) se skládají ze 2 pokojů vedle sebe nebo proti sobě.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, odpolední après-ski bufet, večeře o 4 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem, 2 x týdně se koná speciální bufet.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský Sporthotel Wagrain - ubytování
Rakouský Sporthotel Wagrain s restaurací
Rakouský Sporthotel Wagrain s wellness
Rakouský Sporthotel Wagrain s bazénem

Místo

Sporthotel Wagrain 47° 19' 40.3212" N, 13° 18' 10.6092" E
Location