Jste zde

Domů » Dachstein / Schladming

Ramsau am Dachstein

Rakouské Amadé, zimní Ramsau
Autor: PDAgrl

Středisko Ramsau am Dachstein je vhodné pro začátečníky, pokročilé lyžaře i pro celé rodiny. Sjezdovky jsou široké, vždy výborně upravené a ve všech úrovních obtížnosti. V Ramsau se také konají závody Světového poháru v klasickém lyžování.

Zima je zde obzvláště krásná. Díky své výhodné poloze vysoko nad zamlženými poli září náhorní plošina u Ramsau majestátně působícími skalními stěnami jižní strany horského masivu Dachstein, pokrytými v zimě vrstvami sněhu a celá krajina tak vypadá jako báječná zimní pohádka. Náhorní plošina, bohatá na sníh, je orientována tak, že tady slunce svítí od časného rána až do pozdního odpoledne. Tak se místo stává opravdu ideálním místem pro milovníky zimy i sluníčka a pro sportovní nadšence všech věkových kategorií.

Najdeme zde pochopitelně kromě lyžování i mnoho dalších nabídek zimních aktivit, jako třeba sáňkování, bruslení, skoky na lyžích, biatlon, apod. Můžete se vydat na túru anebo si vybrat romantickou projížďku na saních tažených koňmi v pohádkové zimní krajině kolem Ramsau am Dachstein. Četné hotely, rekreační domy a apartmány nabízejí lyžařskou dovolenou přesně podle vašeho gusta.

Rakouské Amadé, zimní Ramsau
Autor: Noniq