Jste zde

Domů » Ubytování

Penzion Jagdhof, St.Johann im Pongau

Rakouský penzion Jagdhof v zimě

Penzion Jagdhof je centrálně položen v městečku St.Johann im Pongau, ale na klidném místě. Leží mezi 2 lyžařskými oblastmi - Sportwelt Amadé a St. Johann. Nejbližší lanovky a sjezdovky jsou vzdálené asi 1800 m, zastávka skibusu je přímo u domu. Běžkařské tratě a zimní turistické trasy vedou vedle penzionu.

Rodinně vedený podnik byl nedávno nově zrekonstruován, k jeho zařízení patří recepce, snídaňová místnost, společenská místnost, lyžárna, vyhřívaná místnost na lyžařské vybavení, internetové připojení W-LAN (zdarma), parkoviště.

V ceně ubytování je curlingová dráha, půjčovna sáňek, exkluzivní relaxační wellness zóna (o rozoloze cca 100 m2) se saunou, parní lázní, Kneippovými bazény, odpočinkovou místností.
Za poplatek jsou šipky, kulečník, stolní fotbal a jacuzzi ve welness centru.

Dvoulůžkové pokoje jsou moderně zařízené, k jejich vybavení patří sprcha, WC, kabelová TV, internetové připojení (v ceně), balkón.
Apartmány jsou komfortně zařízené s kuchyňským koutem nebo kuchyní (sporák, lednička, kávovar), kabelovou TV, internetovým připojením, jídelnou a obývacím prostorem, šatnou, sprchovým koutem a WC.
Dvoupokojový apartmán (cca 25 m², max. pro 2 osoby): Obývací kuchyně, 1x dvoulůžkový pokoj, balkón.
Dvoupokojový apartmán (cca 32 m², max. pro 3 osoby): Obývací kuchyně, 1x třílůžkový pokoj, částečně s balkónem.
Třípokojový apartmán (cca 44 m², max. pro 5 osob): Obývací kuchyně, 1x dvoulůžkový a 1x třílůžkový pokoj, balkón.
Pětipokojový apartmán (cca 94 m², max. pro 8 osob): Velká kuchyně, předsíň, obývací pokoj, 1x dvoulůžkový a 2x třílůžkové pokoje, 3 x kabelová TV, 3 x sprchový kout, WC, balkón, podkroví.

Stravování: Snídaně formou bohatého bufetu s místními produkty (domácí džemy, zdravá výživa, čajový bar), hosté v apartmánech si snídani mohou objednat na místě.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský penzion Jagdhof - ubytování

Místo

Penzion Jagdhof 47° 19' 45.4908" N, 13° 11' 42.72" E

Komentáře

Dovolená se nám celkově líbila. Všechno bylo kousek, a přesto jsme měli večer klid. V apartmánu jsme se cítili moc dobře. Velmi často jsme používali krásnou saunu. Super bylo, že běžkařské stopy začínaly hned u domu.
Location