Jste zde

Domů » Dachstein / Schladming

Hüttendorf Dachsteinblick

Chatová vesnička Dachsteinblick

V roce 2010 byla otevřena horská "chatová vesnička" Dachsteinblick, která vedle čtrnácti již existujících horských chat v chatové vesničce Pruggern nabízí dalších 12 nových menších a luxusních chat (až pro 10 osob) a 2 velké komfortní chaty (pro max. 24 osob). Z toho pochopitelně vyplývá, že Galsterberg nyní disponuje více než 28 vysoce luxusními horskými chatami s vlastním zásobováním.

Na dovolené jako doma, se určitě budete cítit v těchto luxusních chatách. Místo, které je prostě perfektní - slunná a velmi klidná poloha s krásným výhledem a přímo v lyžařském areálu! Co jiného to může pro vás znamenat, než si připnout lyže a vyrazit na sjezdovky! Sedačková lanovka není daleko a končí tady i 7 km dlouhá sáňkařská dráha.

Chaty jsou vyrobeny kompletně ze dřeva, mají velký pokoj se švédskými kamny a sluneční terasu. Perfektně vybavená kuchyň je ideálním místem pro přípravu vlastního stravování! Útulná ložnice vám dozajista zajistí sladké sny. Každá ze zmíněných chat má vlastní wellness saunu a sprchy, menší chaty mají dokonce i whirlpool. Všechny sruby mají vyhřívané podlahy a vyhřívané věšáky na ručníky, TV se satelitním příjmem, internetové připojení a vlastní sluneční terasy s grilem a krásným výhledem.

Rodinná přátelská atmosféra těchto horských chat vám zaručí odpočinkovou a stejně tak i nezapomenutelnou rodinnou dovolenou. Vaše děti se budou v chatové vesnici cítit jako doma, stejně jako vy. A dokonce si sem sebou můžete vzít i vaše domácí zvířátka, jsou tu vítána!

Tyto horské chaty jsou dostupné po celý rok pohodlně autem. Pozemek je také vybaven dostatečným počtem parkovacích míst. U příjezdu do vesnice narazíte i na jednu chatu s obchodem se zemědělskými produkty, výrobky k pečení a grilování, mlékem i jinými nápoji, a také na jednu malou restauraci.

Chatová vesnička Dachsteinblick - jedna z horských chat
Chatová vesnička Dachsteinblick - ložnice jedné z horských chat