Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Seitenalm, Radstadt

Rakouský hotel Seitenalm v zimě

Hotel Seitenalm leží na klidném místě, má slunečnou polohu v nadmořské výšce 1 070 m, s výhledem na městečko Radstadt. Centrum je vzdálené asi 3 km, stejně jako lyžařská oblast Ski Amadé. Skiareál Reiteralm je přibližně 6 km daleko, nejbližší běžkařské stopy cca 3 km. Zastávka skibusu je hned vedle domu.

Oblíbený rodinný hotel má 60 pokojů. Dále k jeho zařízení patří restaurace (all inclusive), 6 různých salónků, lobby bar s krbem, čítárna, internetové připojení Wireless LAN, výtah, sluneční terasa, parkoviště, garáže.
Pro děti je připravena dětská herna, hlídání, dětské kino, lyžařský svět s "kouzelným kobercem" a kursem pro začátečníky hned u hotelu, denně lyžařský kurs pro 3-leté děti přímo u hotelu.

V ceně ubytování je wellness prostor: krytý bazén (11 x 6 m) s protiproudem a oddělený dětský bazén, whirlpool, sprcha, parní lázeň, dvě finské panoramatické sauny, bio sauna, infračervená kabina, relaxační prostor s lehátky, panoramatické fitness.
Za poplatek je solárium, masáže, lázeňské a kosmetické procedury, magnetoterapie.

Pokoje jsou pohodlně a elegantně zařízené, k jejich vybavení patří sprcha a WC, župan, rádio, telefon, TV se satelitním příjmem, trezor, balkón.
Rodinný pokoj se skládá ze 2 ložnic se spojovacími dveřmi, je určený max. pro 3 dospělé osoby a 1 dítě do 15 let.

Stravování: All inclusive - snídaně formou bufetu, v poledne nabídka polévek a salátů, odpolední bufet s koláči a teplými nápoji, večeře o 5 chodech formou menu s výběrem ze tří hlavních jídel (1 z toho je vegetariánské), salátový a sýrový bufet, po celý den nealkoholické nápoje, v neděli se koná slavnostní večeře.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Seitenalm s bazénem
Rakouský hotel Seitenalm s restaurací

Místo

Hotel Seitenalm 47° 22' 55.974" N, 13° 30' 25.4448" E
Location