Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Plankenau Wirt, St. Johann im Pongau

Rakouský hotel Plankenau Wirt v zimě

Hotel Plankenau Wirt je položen na klidném místě v místní části Plankenau, centrum St. Johannu im Pongau je vzdálené asi 2 km. K nejbližšímu lyžařskému vleku Alpendorf lyžařské oblasti Salzburger Sportwelt Ski Amadé a k lyžařským školám je to přibližně 3,5 km, zastávka skibusu je před domem. Sjezd na lyžích až k hotelu je možný při dobrých sněhových podmínkách, běžkařské trasy jsou vzdálené jen 100 metrů.

Tento rodinný hotel nabízí k ubytování 22 pokojů, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, jídelna, hotelový bar, lyžárna se sušičkou lyžařských bot. Parkování je k dispozici zdarma, v závislosti na dostupnosti (garáže nejsou k dispozici).

V ceně ubytování je wellness centrum, kde najdete finskou saunu se světelnou terapií, studené sprchy, bylinné parní lázně a vyhřívaná lehátka.
Za poplatek je Alpendorf Aktivclub, masáže, solárium, whirlpool, župany. Dále je zčásti za příplatek sáňkování, curling, jízda na saních tažených koňmi.

Dvoulůžkové pokoje (25 m²) jsou vybavené sprchovým koutem a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, trezorem, kabelovou TV s integrovaným rádiem a částečně balkónem. Kromě toho nabízí možnost 2 přistýlek a některé mají palandu.
Dětské postýlky jsou k dispozici zdarma, předem na vyžádání.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, při snídani je možnost připravit si balíček k obědu, večeře o 4 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem, bufet pro děti a 1 x za týden se koná gala večeře a selský bufet.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Plankenau Wirt - ubytování
Rakouský hotel Plankenau Wirt s jídelnou

Místo

Hotel Plankenau Wirt 47° 19' 36.8904" N, 13° 11' 32.9676" E
Location