Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Oberforsthof, St. Johann im Pongau

Rakouský hotel Oberforsthof v zimě

Poloha

5-hvězdičkový hotel Oberforsthof se nachází na klidném místě v srdci Salcburska, v alpské vesničce St. Johann im Pongau. Centrum je vzdálené asi 3 km.

Dolní stanice lanovky Alpendorf Gondelbahn je vzdálená asi 100 metrů, vyveze vás do lyžařské oblasti "Drei-Täler-Skischaukel" / Salzburger Sportwelt - Ski Amadé (spojuje navzájem obce Flachau, Wagrain, St. Johann - Alpendorf). Při dobrých sněhových podmínkách je sjezd na lyžích možný až k hotelu.

Zařízení

Okouzlující hotel s rodinným vedením, prvotřídními službami a nejlepším komfortem vám umožní strávit opravdu nezapomenutelné dny.

K ubytování je připraveno 82 pokojů, dále k zařízení patří vstupní hala s recepcí, výtah, internetové připojení Wi-Fi (zdarma), hotelové lobby s krbem, čítárna, TV místnost, snídaňová místnost a jídelna, restaurace, bar, kavárna, vinárna, zimní zahrada a lyžárna.

Parkování u hotelu je bez poplatku, garáže za poplatek cca 7 euro / den. Hotel má také vlastní après-ski bar "Die Tenne", který je vzdálený asi 5 minut chůze.

Wellness a zábava

V ceně ubytování je wellness centrum, kde najdete vnitřní a venkovní panoramatický bazén, vnitřní a venkovní whirlpool, relaxační místnosti, zážitkovou saunu, aroma jeskyní, parní lázně, posilovnu. Vstup dětí je povolen jen v doprovodu dospělé osoby.

V neděli se koná v hotelu uvítací večer s welcome drinkem a s prezentací hotelového managementu, 1x týdně se podává svařené víno. Pro nejmenší návštěvníky je připravena dětská herna.

Za poplatek jsou různé masáže (aroma, reflexní, lomi, horké kameny, thajská jóga, klasické), procedury v beauty centru (např. anti-aging, peeling, proticelulitidní), kosmetika a solárium. Zpoplatěný je také biliár.

Ubytování

Pokoje typu Komfort typ (cca 25-30 m²) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou, WC, vysoušečem vlasů, trezorem, mini barem, kabelovou TV, připojením k internetu, telefonem, župany a pantoflemi, balkónem.

Pokoje typu Klassik (cca 22 m²) mají koupelnu se sprchou, jinak jsou stejně vybavené jako pokoje Komfort.

Junior suity typu Klassik (cca 35-38 m²) jsou prostornější, mají navíc kombinovaný obývací pokoj s ložnicí a oddělené WC, jinak jsou stejně zařízené jako pokoje Klassik.

Suity typu Wellness (cca 50 m²) mají 1 ložnici, obývací pokoj s rozkládací pohovkou oddělený posuvnými dveřmi, koupelnu s vanou nebo sprchovým koutem, samostatné WC, jinak stejné vybavení jako junior suity.

Stravování

Polopenze - bohatá snídaně formou bufetu s bio koutkem, odpolední (16-17 hodin) aprés-ski svačinka formou bufetu, večeře o 4 chodech výběrem z menu se salátovým a dezertovým bufetem. 1x týdně se koná tématická večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla (nutné ohlásit předem).

(údaje jsou z roku 2012)

Rakouský hotel Oberforsthof s wellness
Rakouský hotel Oberforsthof s bazénem
Rakouský hotel Oberforsthof - ubytování

Místo

Hotel Oberforsthof 47° 19' 26.6196" N, 13° 11' 51.3528" E
Location