Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Metzgerwirt, Sankt Veit im Pongau

Rakouský hotel Metzgerwirt v zimě

Hotel Metzgerwirt se nachází v centru městečka St. Veit im Pongau, v jeho klidné části. St. Veit je lázeňské středisko v údolí Salzachtal a je ideálním výchozím bodem pro lyžaře. Dětský lyžařský vlek je vzdálen 400 m, nejbližší skiareál s lanovkama a sjezdovkama Salzburger Sportwelt asi 5 km. Turistické trasy vedou hned kolem domu, běžkařské stopy jsou vzdálené asi 200 m. Zastávka skibusu je hned vedle hotelu.

Komfortní hotel je zařízen restaurací, salónkem, barem a kavárnou se sluneční terasou, konferenčními prostory. Parkoviště je v ceně.
Pro děti je k dispozici dětský koutek.

Ubytovaní hosté mohou zdarma využít wellness centrum: Bio-sauna se světelnou terapií, sauna, parní lázeň, zážitková sprcha, infračervená kabina, vyhřívané lavice, odpočinkovou místnost a fitness centrum.
Za poplatek je solárium, jacuzzi, kosmetické výrobky, thalasso koupele a různé masáže.

Všechny pokoje jsou vkusně vybavené, mají sprchu nebo vanu, WC, kabelovou televizi, telefon a župany, některé jsou s balkónem.
Rodinný pokoj (1 místnost, cca 24 m2) ve staré budově, má navíc 2 přistýlky.
Rodinný bio pokoj (1 místnost, cca 30 m2) v nové budově, zařízené masivním dřevem, má obývací prostor a samostatné WC, balkón.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bufetu se zdravým koutkem, večeře výběrem z menu se salátovým bufetem. 1 x za týden se koná tématický večer a večeře při svíčkách.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Metzgerwirt s restaurací
Rakouský hotel Metzgerwirt - ubytování

Místo

Hotel Metzgerwirt 47° 19' 42.3804" N, 13° 9' 14.3064" E
Location