Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Hahnbaum, St.Johann im Pongau

Rakouský hotel Hahnbaum v zimě

Poloha

3-hvězdičkový hotel Hahnbaum s dlouholetou tradicí se nachází v nadmořské výšce 1.200 metrů, s nádherným panoramatickým výhledem na horský svět Pongau.

Centrum obce St.Johann im Pongau je vzdálené asi 6 km. Hotel leží hned vedle sjezdovky a horní stanice dvousedačkové lanovky Hahnbaum, při dobrých sněhových podmínkách je možný sjezd na lyžích až k hotelu.

Zařízení

Rodinný hotel s profesionální péčí byl nedávno rekonstruován, a k jeho zařízení patří lobby s recepcí, snídaňová místnost, restaurace, bar, terasa, společenská místnost, čítárna, hospůdka, internetové připojení WLAN (zdarma), lyžárna. Parkování u domu je zdarma.

Wellness

Pro ubytované hosty je k dispozici zdarma malé wellness centrum, kde najdete saunu, parní lázeň a odpočinkovou místnost.

Ubytování

Útulně zařízené pokoje (20-30 m²) jsou nekuřácké, k jejich vybavení patří koupelna se sprchou a WC, vysoušeč vlasů, župan, rádio, telefon, satelitní TV, internetové připojení WLAN (zdarma), trezor. Některé pokoje mají navíc balkón.

Junior suity mají podobné vybavení, ale jsou prostornější (32-46 m²) a mají navíc oddělenou obývací část s rozkládacím gaučem.

V nabídce jsou také rodinné pokoje, které nabízejí dvě až tři oddělené ložnice. Dětská postýlka je k zapůjčení zdarma.

Stravování

Polopenze - uvítací nápoj, snídaně formou bufetu, 4-chodové večeře s možností výběru se salátovým barem. Hotel 2 x týdně pořádá tématické večery.

(údaje jsou z roku 2012)

Rakouský hotel Hahnbaum s recepcí
Rakouský hotel Hahnbaum s restaurací

Místo

Hotel Hahnbaum, St.Johann im Pongau 47° 20' 26.5344" N, 13° 13' 33.3084" E
Location