Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel aQi Schladming, Schladming

Rakouský hotel aQi Schladming

Poloha

3-hvězdičkový hotel aQi Schladming je umístěn přímo v centru rakouského střediska Schladming. Nejbližší supermarket je vzdálený 100 metru, restaurace a bary najdete v blízkém okolí.

Hned vedle hotelu (asi 50 m) se nachází dolní stanice lanovky Planaibahn, která vás zaveze do lyžařského areálu se sjezdovkami. Běžkařské stopy při dobrých sněhových podmínkách jsou ve vzdálenosti 300 metrů.

Zařízení

Moderní nekuřácký hotel má atraktivní design exteriéru i interiéru, k ubytování nabízí celkem 107 pokojů. Dále k jeho zařízení patří recepce s krbem, internetový terminál a bezdrátové připojení WLAN (v ceně), 2 výtahy, snídaňová místnost, restaurace, bar, kavárna, zimní zahrada.

Parkování je možné na veřejném parkovišti (cca 300 m daleko) nebo v hotelových garážích zdarma (v závislosti na dostupnosti).

Wellness

V ceně ubytování je wellness centrum se zařízením Sky-Sauna s různými saunami a parní lázní, střešní sluneční terasa s lehátky a slunečníky a s krásným panoramatickým výhledem na masív Dachsteinu a Planai.

Ubytování

Moderní a příjemně zařízené dvoulůžkové pokoje (cca 23 m²) jsou vybavené koupelnou se sprchou / WC, vysoušečem vlasů, župany (cca 5 € za pobyt), posezením a psacím stolem, připojením k internetu (v ceně), trezorem a kabelovou TV.

Stravování

Snídaně nebo polopenze - bohatá snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu o 4 chodech nebo formou bufetu s kuchařskou show.

(údaje jsou z roku 2013)

Rakouský hotel aQi Schladming s lobby
Rakouský hotel aQi Schladming s restaurací
Rakouský hotel aQi Schladming - ubytování

Místo

Hotel aQi Schladming, Schladming 47° 23' 38.3568" N, 13° 41' 35.6064" E
Location