Jste zde

Domů » Dachstein / Schladming

Hauser Kaibling - sjezdovky

Hauser Kaibling – sjezdovky

Lyžařská hora Hauser Kaibling nabízí celkem 37 km sjezdovek, z toho je 19,5 km značeno modře, 13,5 km červeně a 4 km černě. Všechny svahy zaručují zimní zábavu pro začátečníky i profesionály, dále si můžete vyzkoušet také závodní trať mistrovství světa Krummholz (sjezd FIS) a také sjezd Prennerabfahrt až do údolí, přímo ke stanici osmisedačkové kabinkové lanovky a k parkovišti.
Celkově můžete v oblasti "Schladminger 4-Berge-Skischaukel" (Hauser Kaibling - Planai - Hochwurzen - Reiteralm) využívat 124 km sjezdových tratí.

Hauser Kaibling nabízí také něco pro náročnější lyžaře: jízdu v muldách a neupravené svahy s prašanem. Super je lyžařská trať na východním svahu a také trasa kaiblingským horským územím přes Planai do Schladmingu - jistě ne nadarmo je pojmenována "Die Schönste" (Ta nejkrásnější).

Na sjezdovkách si díky šířce a perfektní úpravě přijdou na své i milovníci carvingu. Je to tu pro ně jedinečné, dva dlouhé sjezdy, včetně slavné FIS - trati dámského Světového poháru.
Široká škála různých sjezdovek bezesporu nadchne velké i malé. Tipem pro rodiny s dětmi je oblast střední stanice lanovky nebo Kaiblingalm.

Hauser Kaibling – sjezdovky