Jste zde

Domů » Dachstein / Schladming

Hauser Kaibling

Rakouský region Amadé v zimě
Autor: BlackwingDe

Pestrá nabídka různě obtížných sjezdovek osloví jak malé tak velké lyžaře. Lyžařský areál Hauser Kaibling je vzdálený pouhých deset minut od střediska Schladming a je jednou z největších lyžařských oblastí v Rakousku. Je přímo ideálním vstupem do lyžařského regionu Schladming - Dachstein, který je součástí spojení Ski Amadé: 5 oblastí, 25 městeček, 860 km sjezdovek a 270 lanovek a vleků a to vše s jedním skipasem.

Hauser Kaibling je nejvýchodnějším a také prvním vstupem do schladmingského lyžařské houpačky "čtyř hor" (Schladminger 4-Berge-Skischaukel). Nabízí jedinečnou záruku možnosti parkování - všechna parkovací místa jsou přímo u dolních stanic kabinkových lanovek.

Schladmingský skiareál "čtyř hor" se skládá z následujících částí: Hauser Kaibling - Planai - Hochwurzen - Reiteralm. Je tu dohromady 45 vleků a lanovek, a 125 km lyžařských tras, které jsou vzájemně propojeny. Nikde jinde v Rakousku nemáte tu možnost, prozkoumat během jednoho dne čtyři takhle velké a rozmanité lyžařské oblasti, aniž byste museli sundat lyže.