Jste zde

Domů » Dachstein / Schladming

Galsterberg - novinky pro zimní sezónu 2010/11

Rakousko - vrcholek Galsterbergalm

Pro "velké" návštěvníky Galsterbergu je připraveno hned několik novinek. Aby byla zajištěna ještě lepší péče o sjezdovky, byla zakoupena nová rolba značky Kässbohrer. Vybudovalo se také na 50 nových parkovacích míst v blízkosti lanovky na vrchol Galsterbergalm, což zajistí ještě lepší parkování.
Nesmíme také zapomenout na modernizaci zasněžovacího zařízení.

Rozšířila se také gastronomická nabídka pro hladové a žíznivé sportovce. Horské chaty Bottinghaus a Galsterbergalmhütte přidaly více míst k sezení (uvnitř i venku) a byla postavena kompletně nová horská chata Pirklalm s více než 180 místy k sezení.

Pro "malé" návštěvníky se rozšířil dětský park Galstiland. Přibylo několik pohádkových postaviček, jako třeba Sandrine, přítelkyně Bottelixe, i s vlastním růžovým domečkem nebo Skidefix, Galsterixův malý pejsek. Jeho jméno bylo vybráno v loňském roce v soutěži, které se účastnilo mnoho návštěvníků Galstilandu. Také je pro děti nově připraven skutečný "galský stroj", na kterém si budou hrát a mohou se přitom cítit jako skuteční řidiči sněhové rolby.

Ale to stále ještě není všechno, Galsterbergalmlift, malý lyžařský vlek přímo vedle dětského světa, nabízí zvířátka z okolního lesa: srnečky, králíčky, divoká prasátka a mnoho dalších, které dětem zábavně zkrátí jízdu vlekem.