Jste zde

Domů » Zima

Akce v březnu 2013

Ski Amadé - lyžaři
Autor: randomduck

Ski und Wein Genusswoche

Termín: 9. - 16. března 2013

Pod heslem "Největší rakouská lyžařská zábava představuje potěšení z rakouského vína" vám oblast Ski Amadé a Österreich Wein Marketing (ÖWM) nabídne příjemnější lyžování. Horské chaty ve Ski Amadé jsou mezi hosty vyhlášené svojí kvalitou a příjemnou atmosférou. Cílem této akce je podporovat kulturu vína v těchto chatách a hostům nabízet vysoce kvalitní požitek z vína.

Při orientaci vám pomůže certifikační nálepka "Genuss-Partner" na 19 vybraných horských chatách.
Hosté si mohou v těchto lyžařských chatách vybrat sklenku vína z velkého výběru rakouských vín - ať už k jídlu, k relaxaci na slunné terase nebo si jen tak vychutnat dobré víno.

Ladies Week

Termín: 16. - 23. března 2013

Jste žena a hledáte pro sebe ideální lyžařskou dovolenou? Pak je speciálně pro vás připravena neodolatelná nabídka Ski Amadé Ladies Week 2013. Vybrané hotely při ní pro vás (nar. v roce 1993 nebo dříve) nabízejí k ubytování na 7 nocí 6-denní skipas zdarma!

„Třešničkou na dortu“ bude pro vás jistě jeden den zdarma s testováním lyží a jeden den s lyžařským průvodcem. Ve všech střediscích se budou konat také různé akce, živá vystoupení, módní přehlídky, večerní procházky s pochodněmi, zábava v horských chatách a ještě mnohem více.

Rodinná lyžařská dovolená

Termín: 16. března – konec lyžařské sezóny 2013

16.3. se do Ski Amadé vypraví velikonoční zajíček a pro rodiny s dětmi bude připravena zajímavá nabídka. Pokud si alespoň jeden rodič zakoupí minimálně 6-denní skipas, obdrží děti do 15 let (nar. 1997 a později) svůj skipas zdarma.

Mnoho lyžařských středisek tak chce speciálně zatraktivnit konec sezóny a udělat tak rodinnou dovolenou na lyžích ještě pestřejší. Vaše děti se budou moci zúčastnit místních lyžařských závodů, mini playback show a dalších zábavných programů.